MHP'li Büyükataman'dan Akşener'e Önemli Hatırlatma
Haber Detayı
13 Ekim 2021 - Çarşamba 18:32 Bu haber 2963 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman'dan Akşener'e Önemli Hatırlatma
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, olmayan Başbakanlık makamına talip olup kendisini Başbakan ilan eden Meral Akşener'e hatırlatmalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman'dan Akşener'e Önemli Hatırlatma

Cumhurbaşkanlığı adaylığından vazgeçip olmayan Başbakanlık makamına talip olduktan sonra gaza gelerek, İyi Parti'yi de facto iktidar partisi kendisini de Başbakan olarak ilan eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, ''Rüyalar Âleminde'' isimli hayali masalın hayali kahramanı Meral Akşener'in hayali Başbakanlığı dört elle sarıldığını belirterek, Meral Akşener'e aç tavuğun kendisini darı ambarında gördüğüne dair söylenen atasözünü hatırlattı.

 

MERAL AKŞENER GAZA GELİP KENDİSİNİ BAŞBAKAN GİBİ TAKDİM ETTİ

 

Cumhurbaşkanlığı adaylığından vazgeçip olmayan Başbakanlık makamına talip olan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM Grup Toplantısı'nda gaza gelerek kendisini Başbakan gibi takdim ettiği konuşmasında, ''İktidar olmak, bir anlayış, iddia ve çalışkanlık meselesidir. İyi Parti artık, Türkiye’nin, 'de facto' iktidar partisidir. Ufukta görünen seçimlere, aynı iktidardaymışız gibi çalışarak girip iktidar olarak çıkacağız! Bu ucube sistemin devri, artık bitti. Sıkı dur Erdoğan, Başbakan geliyor.'' dedi.

 

MHP GENEL SEKRETERİ İSMET BÜYÜKATAMAN'DAN MERAL AKŞENER'E CEVAP

 

 “Rüyalar Âleminde” isimli hayali masalın hayali kahramanı İP Başkanı, kitabın müelliflerinin kendisine dayattığı son görev olan hayalî Başbakanlığa dört elle sarılmış durumda. Parlak ışıklar altındaki sahne büyüsüne kapılan sözde kahraman, kendini darı ambarında görmekte. Karanlık lobilerin telkinleri ile defacto iktidar olduğunu iddia edip ara rejim özlemi duyanlar, demokrasiye silah çekenler; Türk milletine yabancı ve demokrasi kültüründen fersah fersah uzaktır.

 

AKŞENER'İN DEFACTO İKTİDAR İDDİASI BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLADIR

 

Türkiye’de iktidar olmak için seçim kazanmak, sandıktan çıkmak, milletin onayını almak gerekmektedir. FETÖ’nün onayı, ABD’nin tescili her karışı için kanla bedel ödenmiş bu aziz topraklarda hükümsüzdür. Hayali suikastlar iddiasıyla Don Kişot’tan rol çalınan bu masalda Türkiye’de defacto bir iktidar iddiası bardağı taşıran son damladır. Hanımefendi aklını başına almalı, zihninin ardına sokulan gayrihukuki yolların büyük Türk milletinden döneceğini hatırlamalıdır.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, olmayan Başbakanlık, makamına talip olan, siyasetçiye, darı ambarı, hatırlattı, hayali, masal, aç tavuk, iktidar, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı