İstanbul Ülkü Ocakları'ndan Davutoğlu'na Sert Tepki
Haber Detayı
13 Ekim 2021 - Çarşamba 14:36 Bu haber 3005 kez okundu
 
İstanbul Ülkü Ocakları'ndan Davutoğlu'na Sert Tepki
İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Erdi Aktunç, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye okunacak kitap önerme hadsizliğinde bulunan Ahmet Davutoğlu'nu tuş etti.
ÜLKÜCÜ Haberi
İstanbul Ülkü Ocakları'ndan Davutoğlu'na Sert Tepki

Halk TV'de yayınlanan Suat Toktaş'ın sunduğu proğramda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye devlet adamlığı konusunda okunacak kitap önerisinde bulunma hadsizliğine düşen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na tepki gösteren İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Erdi Aktunç, önerdiği kitapları kendisinin okumadığı anlaşılan Ahmet Davutoğlu'nun, söz konusu kitapları okusaydı terör örgütlerinin elamanı durumuna düşmeyeceğini söyledi.

 

AHMET DAVUTOĞLU'NDAN DEVLET BAHÇELİ HAKKINDA HADSİZ SÖZLER

 

Halk TV'de yayınlanan Suat Toktaş'ın sunduğu proğramda, Ak Parti ve MHP'nin ittifak kurmadan önceki söylemlerini gündeme getirerek, Cumhur İttifakı'na fitne sokmaya çalışan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, tüm kesimlerin Devlet Adamlığı duruşunu beğendiği MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye devlet adamlığı konusunda laf söyleme hadsizliğine düşerek, ''Herkesle konuşmayı öğrenmeli. Herkesle konuşacak olgunlukta tecrübeli bir lider. Ben kendisine gittiğimde, Sayın Erdoğan ile konuşacak hiçbir köprü bırakmamıştı. Gün gelir bizlerle de konuşmak zorunda kalır. Çok ağır konuşuyor. Sayın Bahçeli, birgün bizimle konuşmak zorunda kalacak. Erdoğan ve Bahçeli'nin birbirine neler dediğini biliyoruz. Sayın Bahçeli'nin, Yusuf Has Hacip'i, Kutadgu Bilig'i ve diğer devlet klasiklerini okumasında fayda var. Orada görür devlet adamının nasıl olması gerektiğini.'' dedi.

 

İSTANBUL ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI AKTUNÇ'TAN DAVUTOĞLU'NA SERT TEPKİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye devlet adamlığı konusunda laf söyleme hadsizliğine düşerek, okunacak kitap önerisinde bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na tepki gösteren İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Erdi Aktunç, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Akıl yoksunu küçük enişte serok Ahmet lafın tamamı senin gibilere söylenir… Türk Milleti için gecesini gündüzüne katan Liderimiz bizlere her zaman Yusuf Has Hacib’den öğütler verir, ama sen biraz Kutadgu Bilig okumuş olsaydın belki pkk ve fetö’nün elemanı olmazdın!'' dedi.

 

BAŞKAN AKTUNÇ, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'NİN SÖZLERİNİ PAYLAŞTI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Yusuf Has Hacip ve Kutadgu Bilig ile ilgili konuşmalarında yer verdiği sözleri sosyal medya hesabından paylaşan İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Erdi Aktunç, Ahmet Davutoğlu'nun kitap okuma konusundaki sözlerini resmen çöpe attı. Başkan Aktunç'un paylaşımındaki Yusuf Has Hacip ve Kutadgu Bilig'in sözleri ise mana bakımından, Ahmet Davutoğlu'na tam kapak olacak sözlerdi.

 

 

Bir 2 kişi görseli olabilir

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İstanbul Ülkü Ocakları, Kazım Erdi Aktunç, Devlet Bahçeli, kitap önerme
Yorumlar
Haber Yazılımı