MHP'li Büyükataman: Bahçeli Karşısında Kaybedecekler
Haber Detayı
18 Şubat 2022 - Cuma 12:11 Bu haber 1549 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: Bahçeli Karşısında Kaybedecekler
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin sorularına cevap veremeyen muhaliflerin kaybetmeye mahkum olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: Bahçeli Karşısında Kaybedecekler

6 muhalefet partisinin Yuvarlak Masa toplantısına yönelik açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Yuvarlak Masanın HDP ayağına cevap veremeyenlerin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli karşısında kaybetmeye mahkum olduklarını söyledi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'NİN SORULARI

 

Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu, Gültekin Uysal, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın katılımlarıyla gerçekleştirilen 6 muhalefet partisinin Yuvarlak Masa toplantısına ve toplantı sonuç bildirgesine tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Bu açıklama ile altı parti bölücülüğün elebaşı HDP’nin dayatmalarını metnin içine kurnazca serpiştirerek benimsediklerini ispat etmişlerdir. Burada yuvarlak masa, altında HDP, onun HDP'nin ayakları altında Avrupa Konseyi, Avrupa Birliği ve ABD var. Şimdi, yuvarlak masa etrafında toplanmanın manası iyi anlaşılmıştır. Avrupa Konseyi’nin ve Avrupa Birliği’nin normlarına bağlı kalacaklarmış. Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır? Bu nasıl bir köksüzlüktür? Bu nasıl bir gayri milliliktir? Ey zillet ittifakı, bu kadar mı yabancılaştınız? Bu kadar mı yozlaştınız? Bu kadar mı başkalaştınız? Avrupa Konseyi’nin terörist Demirtaş ile Sorosçu Osman Kavala hakkındaki melanet görüşlerine bağlı kalacaklar mı? Türkiye aleyhtarı hasmane tutumuna destek olacaklar mı? Avrupa Konseyi, ABD'nin, Avrupa Birliği'nin normu aynı, birleştikleri yer HDP, kulandıkları yer 6’lı ganyan. Cumhur İttifakı için genel geçer bir norm vardır, o da Türk milletinin hakimiyet ve hükümranlık normlarıdır. Bizim için tek geçerli norm Türkiye normudur.'' dedi.

 

BÜYÜKATAMAN: YUVARLAK MASA TOPLANTISININ HDP AYAĞINA CEVAP VEREMEDİ

 

Kılıçdaroğlu, katıldığı TV programında bir saat konuşsa da yine bir tane mantıklı cümle kuramamıştır. Demokratik vasıtaları kullanarak siyaset yaptığından bihaber olan Kılıçdaroğlu, kendisine ezberletilen "ülkede demokrasi olmadığı" safsatasından başka bir şey söylememektedir. Masanın HDP ayağına cevap veremeyip “Masanın 1 değil 4 ayağı olsa ne olur, 14 ayağı olsa ne olur.” diyen CHP Genel Başkanı için bu ülkede 5 dil olsa ne olur, 10 millet olsa ne olur, ülke 3'e bölünse olsa ne olur, ay yıldızlı şanlı bayrağın yanında paçavralar sallansa ne olur!

 

28 ŞUBAT KONUSUNDA AKŞENER İLE HELALLEŞTİNİZ Mİ?

 

Toplantının ardından yayınlanan bildiriye dair bir eleştiri getirilemediğini söyleyen CHP Genel Başkanı, boş tenekeden çıkan gürültüyü müzik zannetmekle kalmıyor, bir de bu gürültünün sanat çevrelerince dikkate alınmadığından yakınıyor. Bu vesile ile 28 Şubat’ın en büyük mağduru olduğunu öğrendiğimiz Kılıçdaroğlu, oturdukları masada MGK kararlarını uygulama noktasında kararlılığını ifade eden Akşener’den hakkını almış mıdır, hanımefendi ile helalleşmiş midir? Öncelikle bunu açıklamasında büyük fayda vardır.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ KARŞISINDA KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR

 

Akılları teraziye çıkarmaya kalkan bu zatın, değil sadece kendi ve yancılarının aklını, ağababalarının aklını da alarak teraziye çıkmasının bir faydası olmayacak, “Benim aklım hep Türkiye’dir.” diyen Sayın Genel Başkanımız karşısında kaybetmeye mahkûm olacaktır.

 

Açıklama yok.

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyük ataman, MHP Lideri, Devlet Bahçeli, sorularına, cevap veremeyen, muhalifler, kaybetmeye mahkum, MHP, Yuvarlak Masa
Yorumlar
Haber Yazılımı