MHP'li Başkan Topuz Ücretsiz Maske Dağıttı
Haber Detayı
14 Nisan 2020 - Salı 19:50 Bu haber 2083 kez okundu
 
MHP'li Başkan Topuz Ücretsiz Maske Dağıttı
Karataş Belediye Başkanlığı, coronavirüs salgınına karşı vatandaşlara ücretsiz maske dağıtıyor.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Topuz Ücretsiz Maske Dağıttı

Karataş Belediye Başkanlığı, Karataş Kaymakamlığı ile işbirliği yaparak,  coronavirüs salgınına karşı vatandaşların korunması için ücretsiz maske dağıtmaya başladı. Karataş Kaymakamı Fatih Ayaz ve Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, ücretsiz maske dağıtımına tarım işçilerinin yoğun olduğu mahallelerden başladı. 

 

HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN DEZENFEKTAN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYORUZ

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, ücretsiz maske dağıtımıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Mücadelenin her noktasında halkımızın sağlığını göz önünde bulundurarak gerekli çalışmaları aralıksız sürdürüyoruz. Bu çalışmalar kapsamında sosyal destek gurubumuzca gelen talepler hızlıca değerlendirilerek sonuca ulaştırılıyor. Ayrıca ekiplerimizce sokaklar, esnaflar, kamu kurumları, camiler gibi alanların dezenfeksiyonu gerçekleştirilmeye de devam ediyoruz.'' dedi.

 

ÜCRETSİZ MASKE DAĞITIRKEN HALKIMIZA BİLGİLENDİRME YAPIYORUZ

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, ''Bu mücadele de Karataş Kaymakamlığımız ile koordineli olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız ile halkımızın mağduriyetini ortadan kaldırmak ve onların yalnız olmadığını anlatmak için gayret ediyoruz. Halkımıza ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştirerek süreç ile ilgili gerekli tedbirlerin alınması hususunda bilgilendirmelerle de önlem alınması yönünde uyarılarımızı iletiyoruz. Ayrıca ürettiğimiz maskelerimizin dağıtımına ücretsiz olarak devam edecek ve halkımızın bu zorlu süreci en iyi şekilde atlatması yönünde her zaman yanlarında olacağız.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Başkan, Topuz, Ücretsiz, Maske, Dağıttı,
Yorumlar
Haber Yazılımı