MHP'li Bülbül Davutoğlu'nun Esas Hedefini Açıkladı
Haber Detayı
21 Haziran 2022 - Salı 08:59 Bu haber 2322 kez okundu
 
MHP'li Bülbül Davutoğlu'nun Esas Hedefini Açıkladı
MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, Ahmet Davutoğlu'nun MHP ve Bahçeli düşmanlığının esas nedenini ve hedefini açıkladı.
MHP Haberi
MHP'li Bülbül Davutoğlu'nun Esas Hedefini Açıkladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tespitlerini hazmedemeyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun son günlerdeki saldırgan söylemleri hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, Ahmet Davutoğlu'nun saldırganlaşmasının ardındaki gerçek nedenleri anlattığı açıklamasında, Ahmet Davutoğlu'nun esas hedefine yönelik çarpıcı ifadeler kullandı.

 

AHMET DAVUTOĞLU VE MHP ARASINDA YAŞANAN GERİLİM

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Diyarbakır'da konferans düzenleyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na yönelik, ''PKK'nın tezlerini savunacak kadar çukurda'' eleştirisini yapmıştı. Bu sözleri hazmedemeyen Ahmet Davutoğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef almıştı. Bu tartışmalardan hemen sonra adeta tahrik edercesine MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'ye giden Ahmet Davutoğlu, Düziçi İlçesindeki Ülkücüler tarafından protesto edilmişti. Ahmet Davutoğlu'nun düştüğü durum hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, Ahmet Davutoğlu'nun saldırganlaşmasının ardındaki gerçek nedenleri ve asıl hedefini açıkladı.

 

BAŞBAKANLIK YAPAN DAVUTOĞLU NASIL BU HALE GELDİ?

 

Geçmişte Başbakanlık yapmış bir siyasetçinin terör örgütü PKK'nın tezlerini savunacak hale gelmesi konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, yaptığı açıklamada, ''Ahmet Davutoğlu'nun ahlaki seviyesi düşük açıklamaları kabul edilemez, peşinen kınıyoruz. Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi'nin Genel Başkanı olması ötesinde Ak Parti'deyken Türkiye'de Başbakanlık yapmış birisi olarak şu andaki söylediklerini değerlendirmek çok büyük sıkıntılara neden oluyor. Meseleye bu açıdan bakmak gerekiyor. Yoksa şu anda hep uğraşsa, kamuoyunda aldığı destek belli, sıfır derecesinde kamuoyunda karşılığı olan bir partinin Genel Başkanı. Türkiye'de Başbakanlık yapmış birinin terör örgütü PKK'nın arzuladığı işleri, bir 'stratejist' olarak yapmaya soyunması vahimdir. Sayın Genel Başkanımız bu duruma işaret etmiştir.'' dedi.

 

GÜNEYDOĞU'DA UMDUĞUNU BULAMAYAN DAVUTOĞLU SALDIRGANLAŞTI

 

Güneydoğu illerinde umduğunu bulamayınca saldırganlaşmaya başlayan  Ahmet Davutoğlu'nun dengesini kaybettiğine dikkat çeken MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, ''Anlaşılıyorki, Ahmet Davutoğlu'na yapılan uyarılar, çok inanılmaz bir etki oluşturmuş, büyük bir rahatsızlığa sebep olmuşki, çizgiyi aşarak iftira ve ithamlara yönelmiştir. Bunlara cevap verseniz bir türlü, vermeseniz bir türlü. Ama bunu Ülkücü Hareket ve MHP'nin kabul etmesi mümkün değildir. Genel Başkanımızın kim olduğunu biz Ahmet Davutoğlu'na ispat etmek zorunda da değiliz. Ona ispat etmeye çalışmak bizim adımıza zuldür. Türk milleti biliyor. Sayın Genel Başkanımız Türk milletinin 'Allah başımızdan eksik etmesin.' diye dua ettiği bir liderdir. Ahmet Davutoğlu'na gezilerinde milletimiz adım attırmıyor. Zilletçilerin kurgulu videoları gibi de değil. Vatandaşlar, Güneydoğu illerinde Davutoğlu'nun yüzüne yanlış yaptığını, ihanet ettiğini söylüyor. Halk tarafından bir karşılık bulamamasının sıkıntısını, acısını bu şekilde saldırarak gidermeye çalışıyor. Aklını, izanını, dengesini kaybeden Davutoğlu'nun yolu yol değil!'' dedi.

 

DAVUTOĞLU'NUN BAHÇELİ'YE SALDIRMASININ ARDINDAKİ ESAS NEDEN

 

Ahmet Davutoğlu'nun MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye saldırmasının ardındaki esas nedenleri açıklayan MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, ''Genel Başkanımız Türk milli menfaatlerinden, Türkiye'nin milli politikalarından bahsederek, bu ifadeleri kullanıyor. Davutoğlu, Genel Başkanımıza saldırırken aynı zamanda Türk milli menfaatlerine ve politikalarına karşı tavrını duruşunu göstererek saldırmış oluyor. Biz evvelden beri bunu biliyorduk. Davutoğlu stratejik derinlik diyerek kendini pazarlamaya çalışırken, Dış Politikada attığı adımlarla Türkiye'yi nasıl bir sıkıntıya soktuğu malumdur. Bunu herkes biliyor. Onun Türkiye'ye gösterdiği şey, Stratejik Derinlik değil Stratejik Çukurdur. Kendisi de o çukurun en dibine düşmüş durumdadır.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkan vekili, Muhammed Levent Bülbül, MHP ve Bahçeli, hedef alanlar, esas nedeni, esas hedefi, Türk, Türkiye, Milli politika, Milliyetçilik, Ülkücü, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı