Bakan Karaismailoğlu'ndan MHP Adana İl Teşkilatına Ziyaret
Haber Detayı
21 Haziran 2022 - Salı 11:11 Bu haber 2604 kez okundu
 
Bakan Karaismailoğlu'ndan MHP Adana İl Teşkilatına Ziyaret
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, MHP Adana İl Teşkilatına yaptığı ziyarette önemli açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Bakan Karaismailoğlu'ndan MHP Adana İl Teşkilatına Ziyaret

Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları Ömer Çelik, Jülide Sarıeroğlu, İl Başkanı Mehmet Ay, Milletvekilleri Ahmet Zenbilci ve Abdullah Doğru ile birlikte MHP Adana İl Teşkilatına ziyarette bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Adana'ya yapılan yatırımlar ve Cumhur İttifakı hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

 

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU VE AK PARTİ HEYETİNDEN MHP ADANA İL TEŞKİLATINA ZİYARET

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Jülide Sarieroğlu, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ay, Ak Parti Milletvekilleri Ahmet Zenbilci ve Abdullah Doğru ile birlikte MHP Adana İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

 

BAŞKAN AVCI: ADANA'YA HİZMET YOLUNDA BIKMADAN ÇALIŞIYORUZ

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve beraberindeki Ak Parti Heyetini, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk ve İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte karşılayan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Cumhur İttifakı'nın Adana’da yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Adana’ya ve vatandaşlara hizmet için gayret ettiklerini, bu istikamette MHP ve Ak Parti Teşkilatlarının Cumhur İttifakı çatısı altında birlik ve beraberlik ruhuyla omuz omuza verdiğini belirten Başkan Avcı, ''Adana’mıza hizmet yolunda bıkmadan, usanmadan çalışmaya devam edeceğiz.'' dedi. 

 

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU: 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ NİSAN'DA TAMAMLANACAK

 

MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü döneminde başlayıp sonradan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredilen, kamuoyunda Devlet Bahçeli Köprüsü olarak bilinen ancak MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin isteğiyle ismi değiştirilen 15 Temmuz Şehitler Köprüsü hakkında açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Adana’ya çok önem veriyoruz. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından 2016 yılında temeli atılan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü şantiyesindeki çalışmaları yerinde inceledik. Bakanlık olarak üstlendiğimiz Projeye dört elle sarıldık. İnşallah önümüzdeki Nisan ayı itibariyle projeyi bitirip Adanalıların hizmetine sunacağız. Aynı bunun gibi Adana’da devam eden birçok projemiz var; onları da kısa süre içinde bitirip bu şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızın hayatlarına kazandırmak için işlerimizi hızlandıracağız.'' dedi.

 

TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ AÇISINDAN CUMHUR İTTİFAKI'NIN ÖNEMİ

 

Türkiye’nin geleceği için Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Ülkemizin geleceği ve gelecek nesiller için çok önemli bir dönemeç noktasındayız. O yüzden Cumhur İttifakı çok kıymetli. Onun için bu birlik ve beraberliğimizi daha da sıkı sarılarak bu işlerin üstesinden geleceğiz ama millete hizmeti olmayanların, ömürleri boyunca taş üstüne taş koymayanların gerçek yüzlerini de herkese anlatmamız gerekiyor. Onu da yine hep birlikte yapacağız. Bizim işimiz vatandaşlarımızın işini kolaylaştıracak işler yapmak.'' dedi.  

 

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar ve ofis görseli olabilir

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, araba ve açık hava görseli olabilir

Resim

AÇILIŞI YAPILAN BAKLALI KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Devlet Bahçeli, Köprüsü, 15 Temmuz Şehitler, yatırım, Cumhur İttifakı, MHP, hizmetler
Yorumlar
Haber Yazılımı