MHP'li Belediye Başkanı Aslan Asgari Ücreti Belirledi
Haber Detayı
01 Ocak 2021 - Cuma 17:13 Bu haber 3025 kez okundu
 
MHP'li Belediye Başkanı Aslan Asgari Ücreti Belirledi
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, 2021 yılında Belediye personeline uygulayacağı asgari ücret konusunda açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Belediye Başkanı Aslan Asgari Ücreti Belirledi

Türkiye'de 2021 yılı için işçilere uygulanacak asgari ücret belirlendikten sonra Belediye Başkanlarından gelen asgari ücret açıklamaları gündeme otururken, personel maaşları konusunda açıklama yapan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, 2021 yılında Karaisalı Belediyesi'nde çalışan personele uygulanacak asgari ücretin 3 Bin 200 TL olduğunu açıkladı.

 

KARAİSALI BELEDİYESİ'NDE ASGARİ ÜCRET 3.200 TL

 

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Belediye personeline uygulayacağı asgari ücretle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Biz, Büyük Bir Aileyiz. Gece gündüz Karaisalı'mız için omuz omuza birlikte çalıştığımız emekçi işçi kardeşlerim, asgari ücrete gelen son zam ile birlikte ortalama 3.500 TL maaş alacaklar. Belediyemizde en düşük asgari ücret 3.200 TL olup çalışma pozisyonları, eğitim durumları, operatör ve teknik personel durumlarında ayrıca değerlendirilerek kademeli ücret uygulanmıştır. Hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karaisalı Belediye Başkanı, Saadettin Aslan, asgari ücret, personele uygulanan, Belediye işçileri, en düşük ücret, MHP, Adana haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı