MHP'li Başkan Yılmaz Zam Yaparak İşçileri Sevindirdi
Haber Detayı
26 Haziran 2020 - Cuma 10:43 Bu haber 3522 kez okundu
 
MHP'li Başkan Yılmaz Zam Yaparak İşçileri Sevindirdi
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, coronavirüs salgını sürecinde işçilerini unutmayarak zam yaptı.
MHP Haberi
MHP'li Başkan Yılmaz Zam Yaparak İşçileri Sevindirdi

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, coronavirüs salgını sürecinde tüm dünyanın ekonomik sıkıntı yaşadığı bir dönemde bile işçilerini unutmayarak, Toroslar Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında imzalanan toplu sözleşmede, işçilere yüzde 10 zam yapdıktan sonra üzerine yüzde 5'lik refah payı ekleyerek toplamda yüzde 15 zam yaptı.

 

İMZA TÖRENİNE CUMHUR İTTİFAKI TEŞKİLATLARI DA KATILDI

 

Toroslar Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası Mersin Şubesi arasında imzalanan Toplu İş Sözleşmesi imza törenine, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bekir Topçu, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, Belediye-İş Sendikası Mersin Şube Başkanı Ali Sönmez ve Başkan Yardımcısı Yusuf Kendirci, Örgütlenme Genel Sekreteri İsmail Duman, Toplu İş Sözleşmesi Uzmanı Mehmet Koray Şener, Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

 

CORONAVİRÜS SALGININA KARŞI HEP BİRLİKTE BAŞARILI OLDUK

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, "Her zaman emekten yanayız. Personelimizin her zaman yanındayız! Belediye İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesi imzalayarak, işçilerimizin maaşlarına ve sosyal haklarına yüzde 15 oranında zam yaptık. Bu zorlu günlerde, personelimize destek olmaktan memnuniyet duyuyor, maaş ve sosyal haklarındaki iyileştirmenin hayırlı olmasını diliyorum. Pandemi sürecinin zor kısmını hep birlikte başarıyla atlattık. Aldığımız tedbirlerle bu süreci iyi yönettik. Bu başarı tüm personelimize ait. Personelimizle birlikte Toroslar'ımıza ve hemşehrilerimize en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Biz büyük bir aileyiz.'' dedi.

 

Resim

Kaynak: Editör:
Etiketler: Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar Belediyesi, İşçilere zam, salgın sürecinde işçileri unutmadı, MHP Haberleri, İşçi haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı