MHP'li Başkan Topuz: Zafer Coşkusunu Yaşayacağız
Haber Detayı
30 Ağustos 2020 - Pazar 10:40 Bu haber 4826 kez okundu
 
MHP'li Başkan Topuz: Zafer Coşkusunu Yaşayacağız
Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Coronavirüs salgını nedeniyle birlekte kutlanılamasa da zafer coşkusunu yaşayacaklarını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Topuz: Zafer Coşkusunu Yaşayacağız

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajda, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Zaferi'nin Türk Milletinin ve Ordusunun tarihe iz bıraktığı mücadele örneklerinden birisi olduğunu belirterek, Coronavirüs salgını nedeniyle birlekte kutlanılamasa da zafer coşkusunu yaşayacaklarını söyledi.

 

30 AĞUSTOS TÜRK MİLLETİNİN TARİHE İZ BIRAKTIĞI MÜCADELE ÖRNEKLERİNDEN BİRİSİDİR

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, ''30 Ağustos 1922'de ulusun bağımsızlığı ve özgürlüğü için, yüce milletimizin ve Türk ordusunun işgalci güçlere, son ve kesin darbeyi indirerek mücadelenin başarı ile sonuçlanmasını sağlayan, yunanların denize döküldüğü, Türk ordusunun Büyük Taarruz ile tarihe iz bıraktığı unutulmayacak mücadele örneklerinden biridir. Nice şehit kanları ile sulanmış vatan topraklarımızın atalarımızdan aldığımız emanet, çocuklarımıza bırakacağımız miras olarak görerek bu vatana verilecek her türlü zarar karşısında tarihimizi hatırlayarak mücadelede her zaman var olacağız.'' dedi.

 

CORONAVİRÜS NEDENİYLE BİRLİKTE KUTLAYAMASAK DA ZAFER COŞKUSUNU YAŞAYACAĞIZ

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, ''Tarihe kazınmış bu başarıyı Coronavirüs sebebiyle birlikte kutlayamasak da, bu başarının coşkusunu içimizde evlerimizde ve virüs tedbirleri kapsamında içtenliğimizle hatırlayacak ve hatırlatacağız. Büyük Taarruz ile birlikte başlayan mücadele sonucunda Türkiye Cumhuriyetimizin temelleri atılmış, göğüs göğüse çarpıştığımız nice milletin bugün saygı ile baktığı bir ulus haline gelmemizi sağlamıştır. Türkiye Cumhuriyetimizin ve Yüce Türk milletinin birlik ve beraberlik ile verdiği bu mücadele sonucunda elde edilen zaferi bizlere armağan eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranlarımız ile anıyor 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum.'' dedi. 

 

Resim


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karataş Belediye Başkanı, Necip Topuz, 30 Ağustos Zafer Bayramı, coronavirüs, covid 19, coşkuyu yaşayacağız, Adana Haberleri, Karataş Belediyesi
Yorumlar
Haber Yazılımı