MHP Adana İl Başkanı Avcı: Tuzakları Bozmaya Yeminliyiz
Haber Detayı
30 Ağustos 2020 - Pazar 12:01 Bu haber 5548 kez okundu
 
MHP Adana İl Başkanı Avcı: Tuzakları Bozmaya Yeminliyiz
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türk Milletinin her melun tuzağı bozmaya yeminli olduğunu söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana İl Başkanı Avcı: Tuzakları Bozmaya Yeminliyiz

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajda, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Zaferi ile Milli Mücadele ruhuyla esaret zincirlerinin ve emperyalist heveslerin parçalandığını belirterek, 30 Ağustos ruhunun dimdik ayakta olduğunu ve Türk Milletinin her melun tuzağı bozmaya yeminli olduğunu söyledi.

 

KÜRESEL KUŞATMA TÜRK MİLLETİNİN İMANLI MÜCADELESİYLE PÜSKÜRTÜLDÜ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıldönümünü coşkuyla ve gururla idrak ediyoruz. 30 Ağustos; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığında dava arkadaşları ve aziz milletimizin ortak mücadelesiyle başlatılan Türk Milli Kurtuluş Savaşı’nın zaferle taçlandırıldığı destansı tarihin adıdır. 30 Ağustos zaferiyle; 30 Ekim 1918 tarihinde Mondros Limanı’nda imzalanan teslimiyet antlaşması ve 10 Ağustos 1920’de dayatılan Sevr ihaneti Dumlupınar’da tarihin çöplüğüne atılmıştır. Başkomutanlık Meydan Muharebesinde zirveye taşınan Milli Mücadele ruhuyla esaret zincirleri ve emperyalist hevesler parçalanmış, küresel kuşatma milletimizin tertemiz ve imanlı mücadelesiyle püskürtülmüştür.'' dedi.

 

30 AĞUSTOS RUHU DİMDİK AYAKTA VE TÜRK MİLLETİ MELUN TUZAKLARI BOZMAYA YEMİNLİDİR

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle Türk milleti dün olduğu gibi bugün ve yarın da bekasına sahip çıkacak, aziz vatan üzerinde sinsi plan yapanların tezgâhlarını bozarak başlarına geçirecek cesaret ve dirayettedir. Milli Mücadele şuuru açıktır, 30 Ağustos ruhu dimdik ayaktadır ve  Türk Milleti her melun tuzağı bozmaya yeminlidir! Bu duygu ve düşüncelerle, değerli hemşehrilerimizin, kıymetli vatandaşlarımızın, yüreği Türkiye ile birlikte çarpan her insanımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Devletimizin bütün kurucu kahramanlarını; büyük Türk milleti için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnet duygularımla anıyorum.'' dedi.

 

Resim

 

@dbdevletbahceli

 

@dbdevletbahceli

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı, yeminliyiz, tuzakları bozmaya, kuşatmalar, püskürtmeye, Türk Milleti, Devlet Bahçeli, Mustafa Kemal
Yorumlar
Haber Yazılımı