Adana Ülkü Ocakları Başkanı Korkut'tan Tarihi Mesaj
Haber Detayı
29 Ağustos 2020 - Cumartesi 18:13 Bu haber 13412 kez okundu
 
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Korkut'tan Tarihi Mesaj
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Türk Milletinin Şanlı Tarihinde önemli bir yer tutan zaferler arasına nifak sokmaya çalışanlara ders verdi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Korkut'tan Tarihi Mesaj

30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Zaferi ve Malazgirt Zaferi arasına nifak sokmaya çalışanların yaygara yaptığı bir dönemde, sosyal medyadan anlamlı bir kutlama mesajı yayınlayan Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Türk Milletinin Şanlı Tarihinde önemli bir yer tutan her iki zaferi de birlikte kutlayarak ortalığı karıştıranlara ders verdi.

 

İKİ KUTLU ZAFERİMİZİN KAHRAMANLARINI SAYGIYLA ANIYORUM

 

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk Milleti’ne dayatılan esareti, bağımsızlık arzusuyla yanıp tutuşan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK liderliğindeki Büyük Türk Milleti’nin azmi ve kararlığı neticesinde zincirlerini kırarak Anadolu coğrafyasının kıyamete kadar Türk Yurdu olduğunun en büyük işaretidir. 30 Ağustos Zaferiyle milletimiz, iman ve inancını ispat ederek, kendisine dayatılan her türlü plan ve oyunu tarihin karanlık sayfalarına gömebileceğini dosta düşmana bir kez daha göstermiştir. 949 yıl önce Malazgirt’te Anadolu’nun kapılarını bizlere açan Sultan Alparslan, Türk’ün son yurdunun Anadolu olduğunu mührüyle tescillemiştir. Bu kutlu zaferlerin kahramanlarını saygıyla yad ediyor, Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene!'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Ülkü Ocakları Başkanı, Çağrı Korkut, Malazgirt Zaferi, 30 Ağustos Zafer Bayramı, iki zafer, Türk Milleti, Ülkücü Hareket, Tarihi mesaj
Yorumlar
Haber Yazılımı