MHP'li Başkan Topuz: Salgın Bittiğinde Coşkuyla Kutlayacağız
Haber Detayı
23 Nisan 2021 - Cuma 03:07 Bu haber 1917 kez okundu
 
MHP'li Başkan Topuz: Salgın Bittiğinde Coşkuyla Kutlayacağız
Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Türk Milletinin geleceğine olan inanç ve güvenin sembolü olan 23 Nisan kutlamalarına yönelik açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Topuz: Salgın Bittiğinde Coşkuyla Kutlayacağız

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulunan Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Türk Milletinin geleceğine olan inanç ve güvenin sembolü olan 23 Nisan gününün, salgının bitmesiyle tekrar coşku ve heyecanla kutlanıcağına inancının tam olduğunu söyledi.

 

23 NİSAN GELECEĞİMİZE OLAN İNANÇ VE GÜVENİN SEMBOL GÜNÜ OLDU

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, ''23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılması ile bu özel gün ulusumuza egemenlik, çocuklara ise armağan edilen tek bayram olmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen bu gün geleceğimize olan inanç ve güvenin sembol günü olmuştur.'' dedi. 

 

SALGININ SONA ERMESİYLE 23 NİSAN'I TEKRAR COŞKUYLA KUTLAYACAĞIMIZA İNANIYORUM

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, ''1920 yılından bu yana coşku ile kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı maalesef Covid-19 sebebi ile bu sene de kısıtlı programlar ile gerçekleştirilecek. Salgının sona ermesi ile hayatımızın normale döneceğine ve bu coşkulu bayramları heyecan ile yeniden kutlayacağımıza yürekten inanıyor, bu bayramı bizlere ve tüm dünya çocuklarına armağan eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, sevgi ve minnet ile yâd ediyorum.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karataş Belediye Başkanı, Necip Topuz, 23 Nisan, egemenlik, çocuk bayramı, salgın bittiğinde, coşkuyla kutlayacağız, çocuklarımıza emanet, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı