Göksun Ülkü Ocakları'ndan Milliyetçi Türkiye Mesajı
Haber Detayı
22 Nisan 2021 - Perşembe 21:16 Bu haber 4602 kez okundu
 
Göksun Ülkü Ocakları'ndan Milliyetçi Türkiye Mesajı
Göksun Ülkü Ocakları Başkanı Emre Çiçek, Türkiye'nin büyük hedefler doğrultusunda ilerlemesine katkıda bulunmanın en büyük görevleri olduğunu söyledi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Göksun Ülkü Ocakları'ndan Milliyetçi Türkiye Mesajı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulunan Göksun Ülkü Ocakları Başkanı Emre Çiçek, 23 Nisan 1920 tarihinin uluslararası boyutta önemli bir süreci başlattığını belirterek, çocukların Milliyetçi Türkiye'nin ve Turan'ın en güçlü teminatı olduğunu söyledi.

 

ÜLKEMİZİN BÜYÜK HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA İLERLEMESİNE KATKIDA BULUNMAK GÖREVİMİZ

 

Göksun Ülkü Ocakları Başkanı Emre Çiçek, ''Atatürk'ün, 23 Nisan'ı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan etmesi, onun, bu ülkenin geleceği olan çocuklara verdiği önemin bir ifadesidir. 23 Nisan 1920 tarihi, evrensel boyutta da etkiler göstererek uluslararası önemli bir sürecin başlatılmasında, günümüzdeki siyasal dünya coğrafyasının oluşumunda da örnek ve yol gösterici bir rol oynamıştır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan olan bu bayramda ülkemizin daha büyük hedefler doğrultusunda ilerlemesine millet olarak katkıda bulunmak en büyük görevimizdir.'' dedi.

 

ÇOCUKLARIMIZ MİLLİYETÇİ TÜRKİYE VE TURAN'IN GÜÇLÜ TEMİNATIDIR

 

Göksun Ülkü Ocakları Başkanı Emre Çiçek, ''Bugünlerimizin sevinç kaynağı olan çocuklarımızın, gelecekte de, Milliyetçi Türkiye'nin ve Turan'ın en güçlü teminatı olmaları en büyük temennimizdir. Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın kıvancını yaşadığımız bugünlerde, Büyük Liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, şehitlerimizi bir kez daha saygıyla, rahmetle ve özlemle anıyor ve O'nun eserlerine daima sahip çıkacağımızı yineliyoruz.'' dedi.

 

Bir Emre Çiçek, ayakta ve şunu diyen bir yazı 'GÖKSUN ÜLKÜ OCAKLARI' görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Göksun Ülkü Ocakları, Emre Çiçek, Türkiye, büyük hedefler, doğrultusunda ilerlemek, Milliyetçi Türkiye, Turan Ülküsü, 23 Nisan, egemenlik, Kahramanmaraş
Yorumlar
Haber Yazılımı