MHP'li Başkan Topuz: Hainler Karşımızda Duramaz
Haber Detayı
30 Ağustos 2021 - Pazartesi 11:32 Bu haber 2066 kez okundu
 
MHP'li Başkan Topuz: Hainler Karşımızda Duramaz
Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, birlik beraberlik içerisinde mücadele eden Türk Milletinin karşısında hiçbir gücün duramayacağını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Topuz: Hainler Karşımızda Duramaz

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıl dönümünü nedeniyle açıklamalarda bulunan Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, 30 Ağustos'un Türk Milletinin dik duruşuyla birlik beraberlik içerisinde mücadele ederek hain emelleri olanları bertaraf ettiği zaferin adı olduğunu söyledi.

 

VATANIN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ KARŞISINDA HİÇBİR GÜÇ DURAMAZ

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, ''Büyük taarruzun 99. Yıl dönümünde 30 Ağustos, Yüce Türk Milletinin dik duruşu ile vatanımızın her köşesinde hain emeller ile var olmaya çalışan şuursuzların, milletimizin birlik ve beraberliği ile yok ettiği ve bu vatanın bölünmez bütünlüğü karşısında hiçbir gücün duramayacağının ispatı olmuştur. 30 Ağustos dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin beraberlik içerisinde ve omuz omuza kazanılan zaferin onur günüdür. Bu onur gününde Millî Mücadelenin kazanılmasına önderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına saygı, sevgi ve minnet duyguları ile anıyor ve Başkomutanlık Meydan Muharebesinin 99. Yıl dönümünü ve bu zaferi bizlere armağan edenleri şükran ile yad ederek kutluyorum.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karataş Belediye Başkanı, Necip Topuz, 30 Ağustos, Türk Milleti, dik duruşuyla, birlik ve beraberlik, hainler, karşımızda duramaz, Adana Haberleri, Zafer Bayramı
Yorumlar
Haber Yazılımı