MHP'li Başkan Topuz'dan Karataş'ı Geliştirecek Bir Proje
Haber Detayı
18 Mart 2022 - Cuma 08:56 Bu haber 1945 kez okundu
 
MHP'li Başkan Topuz'dan Karataş'ı Geliştirecek Bir Proje
Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, İlçesinin gelişimine katkı koyacak yeni bir projeye daha imza attı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Topuz'dan Karataş'ı Geliştirecek Bir Proje

İlçe turizminin gelişmesi için yoğun çaba sarfeden Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Kano Turizmine Yönelik Fizibilite Projelerinin Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından onaylandığını açıkladı.

 

KARATAŞ BELEDİYESİ'NİN PROJESİNE ONAY

 

Çukurova Kalkınma Ajansı Fizibilite Destek Programı kapsamında, Karataş Belediyesi tarafından hazırlanan “Kano Turizmin Geliştirilmesine Yönelik Ceyhan Nehri Üzerinde Altyapı ve Yatırımlar için Fizibilite Çalışması" projesi onaylandı. Proje Sözleşmesi Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz ve Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreter V. Ahmet Rıfat Duran arasında imzalandı. Projenin Karataş’ta Su Sporları alanında geliştirilecek alt yapı için alternatif bir turizm seçeneği oluşturabilmesi beklenirken, yatırıma uygunluğu değerlendirilecek.  

 

BAŞKAN TOPUZ'DAN PROJENİN ÖNEMİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

 

Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından onaylanan projenin su sporlarının gelişmesine ve yeni yatırımların yapılmasına vesile olacağına dikkat çeken Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, ''Lagünleri, denizi ve nehirleri ile Karataş’ın Su Sporları alanında daha iyi noktalara getirebilmek için çalışıyoruz. Bu anlamda bölgemizde denizimizin, lagünlerin ve nehirlerin kullanılabileceğini değerlendirerek projenin ilk etabını Ceyhan Nehri üzerinde gerçekleştirmeyi hedefledik. Proje kapsamında Adana ve çevresindeki yaklaşık 40 km mesafeli en uzun kano parkurunu oluşturmak istiyoruz. Çukurova Kalkınma Ajansına sunduğumuz projenin yepyeni yatırımlara ve su sporları alanında gelişmelere vesile olacağına inanarak Karataş’ımız ve Adana’mız için hayırlı olmasını temenni ediyorum.'' dedi.  

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karataş Belediye Başkanı, Necip Topuz, İlçesinin gelişimine, katkı koyacak, yeni bir proje, Kano turizmi, Çukurova Kalkınma Ajansı, MHP Karataş, MHP Adana, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı