Andırın'da Partilerinden İstifa Eden 20 kişi MHP''ye Geçti
Haber Detayı
17 Mart 2022 - Perşembe 12:49 Bu haber 2886 kez okundu
 
Andırın'da Partilerinden İstifa Eden 20 kişi MHP''ye Geçti
Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesinde, partilerinden istifa eden 20 kişi MHP'ye katıldı.
MHP Haberi
Andırın'da Partilerinden İstifa Eden 20 kişi MHP''ye Geçti

MHP'nin Türkiye genelinde başlattığı Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları, vatandaşların uyanmasına vesile olmaya devam ederken, proğram kapsamında Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesinde düzenlenen toplantıda, partilerinden istifa eden 20 kişi MHP'ye katıldı.

 

BAŞTA İYİ PARTİ'DEN OLMAK ÜZERE, PARTİLERİNDEN İSTİFA EDEN 20 KİŞİ MHP'YE KATILDI

 

Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesinde bulunan Millet Konağı'nda, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, MHP Andırın İlçe Başkanı İlker Güngör, Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan, MHP Andırın KAÇEP Başkanı Elife Demirer, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve partililerin katılımlarıyla gerçekleştirilen istişare toplantısında, başta İyi Parti'den olmak üzere partilerinden istifa eden 20 kişi MHP'ye katıldı.

 

MHP KAHRAMANMARAŞ İL BAŞKANI ERTUĞRUL DOĞAN'DAN AÇIKLAMA

 

MHP Andırın İlçe Başkanı İlker Güngör ve Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan'ın ilçede yapılan hizmetler ve parti çalışmaları hakkında sunumlar yaptığı istişare toplantısında, partilerinden istifa eden 20 kişiye Üç Hilal rozeti takan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, katılım töreninde yaptığı konuşmada, ''Partimizin ülke genelinde başlattığı Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma toplantıları, istişare toplantılarımız, esnaf ve ev ziyaretlerimiz vatandaşlarımızın aydınlanmasına vesile olmaya devam ediyor. Andırın'da olduğu gibi tüm İl ve İlçelerimizde partimize büyük katılımlar sağlanıyor. Vatan derdi olmayan 6 muhalefet partisinin vatana verebileceği hiç bir şeyin olmadığını görenler, partilerinden istifa ederek MHP'ye katılıyor. Çünkü bizim, Vatana ve Millete hizmet etme sevdamız ve derdimiz var. Çıktığımız bu kutlu yolda azim ve kararlılıkla yolumuza devam ederek, 2023 seçimlerine hazırlanıyoruz. 300 yüzden fazla vatandaşımızın katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz bu istişare toplantımıza teşrif edenlere ve partimize yeni katılan 20 arkadaşımıza teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

Bir 9 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 14 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 8 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 


  
   

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kahramanmaraş İl Başkanı, Ertuğrul Doğan, katılım töreni, MHP geçti, MHP Andırın, Anlatma ve Aydınlatma, istişare toplantısı, güçlenen MHP, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı