MHP'li Başkan Topuz'dan Çocukların Eğitimine Destek
Haber Detayı
11 Şubat 2022 - Cuma 14:54 Bu haber 2412 kez okundu
 
MHP'li Başkan Topuz'dan Çocukların Eğitimine Destek
Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Ortaöğretim düzeyindeki çocukların eğitimine koymak adına yeni bir çalışmaya daha imza attı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Topuz'dan Çocukların Eğitimine Destek

Halk Eğitim Merkezinde Bağlama ve Org Kursunda eğitim gören çocuklara ve Karataş Çukurova Gençlikspor'un altyapısında oynayan çocuklara verdiği desteklerle çocukların iyi yetişmesi için gayret gösteren Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Ortaöğretim düzeyindeki çocukların eğitimine koymak adına yeni bir çalışmaya daha imza attı. 

 

BAŞKAN TOPUZ ÇOCUKLARIN EĞİTİMİNE YÖNELİK FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

 

Karataşlı çocukların eğitimine önem veren Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Halk Eğitim Merkezinde eğitim gören çocuklara müzik aletleri hediye ederek ve Karataş Çukurova Gençlikspor'un altyapısında oynayan çocuklara malzeme ve moral desteği vererek, çocukların iyi yetişmesine yönelik önemli katkılarda bulunmuştu. Başkan Topuz, çocuklara yönelik faaliyetlerini, çocuklara çevre ve temizlik bilincinin aşılanması konusunda sürdürdü. 

 

ÇOCUKLARIN ÇEVRE VE TEMİZLİK BİLİNCİNİN GELİŞTİRİLMESİ ETKİNLİĞİ 

 

Çevre kirliliğinin her geçen gün arttığı günümüzde insan kaynaklı kirlenmelerin önüne geçmek için harekete geçen Karataş Belediyesi, Ortaöğretim düzeyindeki çocuklara yönelik başlatılan eğitim ve farkındalık çalışmaları kapsamında, Karataş Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerine “Kirlilik Etmenlerine Karşı Farkındalık Eğitimi ve Sahil Temizliği” etkinliği gerçekleştirdi. Öğrencilere; Karataş Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünce, kirlenmenin doğal yaşama verdiği zarar ile ilgili eğitim verilerek sonrasında uygulamalı olarak temizlik etkinliği gerçekleştirildi. Karataş Belediyesince gerçekleştirilen eğitim ve çevre temizliği faaliyetlerinin periyodik aralıklar ile sürdürüleceği açıklaması yapıldı.  

 

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'ADANA-KARATAŞ CUMHURİYET İLKOKULU' görseli olabilir

Bir 7 kişi, çocuk, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve plaj görseli olabilir

Bir 3 kişi ve açık hava görseli olabilir

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karataş Belediye Başkanı, Necip Topuz, Orta öğretim, düzeyindeki çocuklar, eğitimi, katkı koymak, adına, yeni bir, çalışmaya, imza attı, çevre, temizlik, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı