MHP'li Başkan Sel'den Feke'ye Kapalı Spor Salonu Müjdesi
Haber Detayı
09 Eylül 2020 - Çarşamba 00:59 Bu haber 5371 kez okundu
 
MHP'li Başkan Sel'den Feke'ye Kapalı Spor Salonu Müjdesi
Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Feke İlçesi'ne yapılması planlanan Kapalı Spor Salonu ile ilgili protokolün imzalandığını açıkladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Sel'den Feke'ye Kapalı Spor Salonu Müjdesi

Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Feke İlçesi'ne yapılması planlanan Kapalı Spor Salonu ile ilgili protokolün imzalandığını belirterek, projenin onaylanmasında emeği geçen Cumhur İttifakı Teşkilatlarına ve Adana Milletvekillerine teşekkür etti.

 

FEKE İLÇESİ'NE KAPALI SPOR SALONU YAPILACAK

 

Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Feke İlçesi'ne yapılması planlanan Kapalı Spor Salonu ile ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Müjdeler Olsun. Fekemiz Kapalı Spor Salonu'na kavuşuyor. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın talimatları ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığımızdan tamamı hibe projemizin protokolünü imzaladık. Bu büyük Projemizin hayata geçirilmesinde hep yardımcı olan MHP ve Ak Parti ilçe Teşkilatlarımıza Ak Parti Adana İl Başkanı Sayın Mehmet Ay Beyefendiye, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı Beyefendiye ve Cumhur İttifakı'nın çok değerli Adana Milletvekillerine, Feke'liler adına teşekkür ederiz. Biz büyük bir aileyiz.'' dedi.

 

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

 

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Feke Belediye Başkanı, Ahmet Sel, Kapalı Spor Salonu, Feke ilçesi, müjdeler olsun, Üretken Belediyecilik, Cumhur İttifakı
Yorumlar
Haber Yazılımı