Ak Parti'li Başkan Ergü Erol Mütercimler'e Dava Açacak
Haber Detayı
09 Eylül 2020 - Çarşamba 00:13 Bu haber 8855 kez okundu
 
Ak Parti'li Başkan Ergü Erol Mütercimler'e Dava Açacak
Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, Erol Mütercimler'in İmamhatip kökenlilere hakaret ettiğini belirterek, konuyu yargıya taşıyacağını söyledi.
SİYASET Haberi
Ak Parti'li Başkan Ergü Erol Mütercimler'e Dava Açacak

Haber Global Televizyonunda yayınlanan bir programa konuk olan Haliç Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Erol Mütercimler'in, İmamhatip'ten mezun olanların toplumun karşısına ''cinsi sapık, sahtekar, ahlaksız'' olarak çıktığını söylemesine tepki gösteren Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, kendisinin de İmamhatip mezunu olduğunu belirterek, Erol Mütercimler hakkında dava açacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

 

İMAMHATİP'LİLERİ HEDEF ALAN EROL MÜTERCİMLER HAKKINDA YASAL YOLLARA BAŞVURACAĞIM 

 

Hukukçu kimliği de olan Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, Erol Mütercimler'in İmamhatip kökenlilere hakaret ettiği gerekçesiyle konuyu yargıya taşıyacağını belirterek, ''Toplumun kınadığı ahlaksız, menfur bir hadiseyle bağlantı kurup İmamHatip'lileri hedef göstermek kötü niyetli provokasyondur. Bir kesimi kategorize ederek hedef gösteren Erol Mütercimler'i kınıyorum. İmam-Hatip mezunu biri olarak ilgili şahıs hakkında yasal yollara başvuracağım.'' dedi.

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tufanbeyli Belediyesi, Remzi Ergü, Erol Mütercimler, İmamhatip, hakaret, dava açılıyor
Yorumlar
Haber Yazılımı