MHP'li Başkan Mustafa Çay Pozantı'da Otel İşletecek
Haber Detayı
13 Şubat 2021 - Cumartesi 20:05 Bu haber 17162 kez okundu
 
MHP'li Başkan Mustafa Çay Pozantı'da Otel İşletecek
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Belemedik'te bulunan 13 odalı butik otelin işletmesine talip oldu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Mustafa Çay Pozantı'da Otel İşletecek

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'ne ait Belemedik'te bulunan 13 odalı butik otelin işletmesine talip olan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, 7. Bölge Müdürü Turgut Çangır ile kira sözleşmesi imzaladı.

 

BELEMEDİK'TE BULUNAN OTELİ POZANTI BELEDİYESİ İŞLETECEK

 

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ile Pozantı Belediyesi arasında imzalanan anlaşma ile ilgili açıklamalarda bulunan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, ''Tarım ve Orman Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nden Bakanlık Oluru ile Pozantı Belediyesi olarak İşletme talebimizin onayı sonucunda, 10.02.2021 Tarihinde Doğa Koruma ve Milli Parklar 7. Bölge Müdürü Sayın Turgut Çangır ile Pozantı Belediye Başkanı olarak kira sözleşmemizi imzaladık. Bugün itibari ile ise binanın alt yapı eksiklikleri, çevre düzenlemesi ve peyzajı ile iç tasarım ve  oda dizaynı ve alınacak malzemelerle ile ilgili yerinde Başkan Yardımcım Okan Akyüz ve Çiftehan Termal Otel'in eski İşletmecisi Vedat Demirsoy ile istişarelerde bulunduk. İlçemize, Belediyemize ve Bölge Turizmine hayırlı olması dileklerimle kamuoyuna arzederim.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pozantı Belediye Başkanı, Mustafa Çay, Belemedikte bulunan, 13 odalı butik otel, kira sözleşmesi, otel işletecek, Pozantı Belediyesi, MHP, Belemedik
Yorumlar
Haber Yazılımı