MHP'li Vahapoğlu'ndan Ali Babacan'a Sert Tepki
Haber Detayı
13 Şubat 2021 - Cumartesi 13:47 Bu haber 3493 kez okundu
 
MHP'li Vahapoğlu'ndan Ali Babacan'a Sert Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Vahapoğlu'ndan Ali Babacan'a Sert Tepki

Anayasa'nın ilk dört maddesine ilişkin uygun zemin olduğunda değiştirileceği konusunda sinyal veren Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, MHP ve Ülkücüler olduğu sürece Anayasa'nın ilk dört maddesine kimsenin dokunamayacağını söyledi.

 

ALİ BABACAN NE DEDİ?

 

DW Türkçe kanalında Nevşin Mengü'nün sorularını cevaplayan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yaptığı açıklamada, "Anayasanın ilk 4 maddesini değiştirmek için uygun iklim ve ortam yok. Uygun zemin olduğunda rahat bir tartışma ortamında, günü geldiğinde konuşulur.'' dedi.

 

MHP'Lİ VAHAPOĞLU'NDAN BABACAN'A CEVAP

 

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Anayasa'nın ilk dört maddesinin değiştirilmesiyle ilgili sözlerine tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bilderberg grubun seçkin (!) müdavimi özetle 'her şeyin zamanı var, sabırlı olacağız, zamanını bekleyeceğiz' diyor. MHP ve ülkücü gençlik olduğu sürece daha çok bekleyecekler. Hevesleri kursaklarında kalacak; tıpkı Mondros’çu, Sevr’ci, Soros’çu, Pkk’cı, FETÖ’cü vs.ler gibi...'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Hidayet Vahapoğlu, Anayasa değişikliği, ilk dört madde, MHP ve Ülkücüler, olduğu sürece, başaramazlar
Yorumlar
Haber Yazılımı