MHP'li Başkan: Kriz Döneminde Siyasi Şeytanlık Yapanlar Var
Haber Detayı
17 Mart 2020 - Salı 13:37 Bu haber 2421 kez okundu
 
MHP'li Başkan: Kriz Döneminde Siyasi Şeytanlık Yapanlar Var
MHP Haberi
MHP'li Başkan: Kriz Döneminde Siyasi Şeytanlık Yapanlar Var

MHP Develi İlçe Başkanı Yunus Özer, cami ve mescitlerde cemaatle namaz kılınmasına ara verilmesine tepki gösterenleri siyasi şeytanlıkla suçladı.

 

MHP Develi İlçe Başkanı Yunus Özer, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın coronavirüs tedbirleri kapsamında cami ve mescitlerde cemaatle namaz kılınmasına ara verilmesi konusunda aldığı kararı hadsizce eleştirenlere tepki göstererek, Diyanet'in kararına karşı haysiyetsizce yorum yapanların kriz döneminde dahi siyasi şeytanlık peşinde olduğunu söyledi.

 

NAMAZ KILMAYIP DİYANETİN KARARINI ELEŞTİRENLER SİYASİ ŞEYTANLIK YAPIYOR

 

MHP Develi İlçe Başkanı Yunus Özer, cami ve mescitlerde cemaatle namaz kılınmaması kararıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Diyanet İşleri Başkanlığı, tedbir amaçlı cemaatle namaz kılınmaya ara verildiğini açıkladı. Bu karardan sonra görüyorum ki haysiyetsizce yorumlar ve paylaşımlar yapılıyor. Bunu yapan kesimin zaten camiye gitmiyor olması ayrıca bir hadsizliktir. Bu şahıslardan daha da ileri gidenler, 'Camiler de kapandı, imamlar tatile çıktı, Allah korkusundan daha mı önemliydi?' gibi karektersizce paylaşımlar yaptılar. Şu kriz döneminde olsun siyasi şeytanlık yapmayın. Ayrıca virüs size bir şey yapmaz. Çünkü siz kansızsınız. Bu süreçte devletimizin tüm kademelerinin alacağı her türlü kararın ve önlemin sonuna kadar arkasındayım. Tedbir bizden, takdir Allah'tandır" dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Başkan:, Kriz, Döneminde, Siyasi, Şeytanlık, Yapanlar, Var, , , , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı