Başkan Çay Resmi Kurumlara ve Personele Dezenfektan Dağıttı
Haber Detayı
17 Mart 2020 - Salı 11:38 Bu haber 3675 kez okundu
 
Başkan Çay Resmi Kurumlara ve Personele Dezenfektan Dağıttı
ADANA HABERLERİ Haberi
Başkan Çay Resmi Kurumlara ve Personele Dezenfektan Dağıttı

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, coronavirüs tedbirleri kapsamında resmi kurumlara ve personeline dezenfektan dağıttı.

 

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgınını önlemek amacıyla, İlçedeki halka açık olan yerlerdeki temizlik çalışmalarını en üst seviyeye çıkarırken, hazırlattığı dezenfektanları resmi kurumlara ve personeline dağıttı.

 

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARILDI

 

Pozantı Belediyesi, coronavirüs tedbirlerini uygulamaya, coronovirüs hakkında halkı bilinçlendirmek amacıyla hazırlanan pankart ve afişleri İlçenin farklı noktalarına asarak başladı. Coronavirüs Türkiye'de etkisini göstermeye başlamadan önce temizlik çalışmalarını üst seviyeye çıkaran Pozantı Belediyesi, halka açık olan heryeri dezenfekte etti.

 

RESMİ KURUMLARA VE PERSONELE DEZENFEKTAN DAĞITILDI

 

Türkiye'de coronavirüs vakalarının görülmeye başlaması üzerine tedbirlerini arttıran Pozantı Belediyesi, özel olarak hazırlanan 1 litrelik dezenfektanları zabıtalar aracılığıyla tüm resmi kurumlara dağıttı. Temizlik konusunda personelini de unutmayan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, özel olarak hazırlattığı 100 ml'lik el temizleme jellerini kendi elleriyle personeline dağıttı.

 

CORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KONUSUNDA ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPTIK

 

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, coronavirüs tedbirleriyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs, ülkemize gelmeden önce alınacak tedbirler konusunda afiş ve pankartlarla halkımızı uyardık. Türkiye'de coronavirüs vakası görülmeden evvel, tedbir amaçlı hazırlattığımız dezenfektanları ilçemizde bulunan resmi kurumlara dağıttık. Personelimize el temizleme jeli dağıttık. Belediye olarak üzerimize düşen görevleri, temizlik çalışmalarını en üst seviyeye çıkararak yapıyoruz. Vatandaşlarımızın resmi kurumların yaptığı coronavirüs tedbirlerine uymasını ve temizliğe önem vermesini rica ediyoruz. Bireysel temizlik kadar çevre ve ev temizliğimize dikkat edelim. Tokalaşmayalım, olur olmaz kucaklaşmayalım. Bu toplum sağlığı hepimizin sorumluluğudur.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Çay, Resmi, Kurumlara, ve, Personele, Dezenfektan, Dağıttı, , , , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı