MHP'den Tabipler Birliği'ne Komünist Kafa Tepkisi
Haber Detayı
17 Mart 2020 - Salı 00:23 Bu haber 2277 kez okundu
 
MHP'den Tabipler Birliği'ne Komünist Kafa Tepkisi
MHP Haberi
MHP'den Tabipler Birliği'ne Komünist Kafa Tepkisi

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Tabibler Birliği'nin coronavirüs konusunda bir şeyler yapacağına Komünistlik ve felaket tellallığı yaptığını söyledi.

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Türk Tabipler Birliği Başkanı Sinan Adıyaman'nın coronavirüs salgınında hasta sayısının 18'den daha fazla olduğu yönündeki beyanatına tepki göstererek, Türk Tabipler Birliği'nin coronavirüs konusunda bir şeyler yapacağına Komünistlik ve felaket tellallığı yaptığını söyledi.

 

İSMİ TÜRK GERÇEKTE TÜRK DÜŞMANI ZİHNİYETİ KINIYORUM

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, ''Türk Tabipler Birliği: 'Hekimlerden aldığımız duyumlar, coronavirüs hastası sayısının açıklanandan daha fazla olduğu yönünde' demiş. Yani demek istiyor ki; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gerçek sayıyı saklıyor. İşte Komünist kafa bu. İsmin de Türk olan, gerçekte Türk düşmanı bu zihniyeti kınıyorum. Tabibler birliği denilen bu zavallılar topluluğu, coronavirüsü için bir şeyler yapmıyor, yapmadığı gibi gambazcılık, felaket tellallığı yapıyor. Yazıklar olsun.'' dedi.

 

HÜKÜMET NE YAPARSA YAPSIN BUNLAR DEVE KUŞU MİSALİ

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, coronavirüs konusunda Hükümeti eleştirenlere tepki göstererek, ''Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Coronavirüs önlemlerin de dünyanın takdirini toplarken, bizim solcu fikirsizlerimiz saldırıya devam ediyorlar. Bazı aklı evveller de Recep Tayyip Erdoğan önlem alma da gecikti sorumludur, suçludur diye kin kusuyorlar. Hükümet ne yaparsa yapsın, bunlar deve kuşu.'' dedi.
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'den, Tabipler, Birliği'ne, Komünist, Kafa, Tepkisi,
Yorumlar
Haber Yazılımı