MHP'li Başkan Çilingir Yaban Hayvanlarını Unutmadı
Haber Detayı
12 Şubat 2022 - Cumartesi 12:01 Bu haber 1917 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çilingir Yaban Hayvanlarını Unutmadı
MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir, yoğun kar yağışından etkilenen vatandaşlara yardım ederken, yaban hayvanlarını da unutmadı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çilingir Yaban Hayvanlarını Unutmadı

Türkiye'nin her bölgesinde etkili olan kar yağışları, Adana'nın yüksek kesimlerinde bulunan Feke İlçesinde de olumsuz etkilerini gösterirken vatandaşların yardımına koşan MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir, karla kaplanan dağlarda yiyecek bulmakta sıkıntı çeken hayvanların da imdadına yetişti.

 

MHP'Lİ BAŞKANLAR HERKESİN YARDIMINA KOŞTU

 

Türkiye'nin her bölgesinde etkili olan kar yağışları, Adana'nın yüksek kesimlerinde bulunan Feke İlçesinde de olumsuz etkilerini gösterdi. MHP'li Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, yoğun kar yağışından dolayı kapanan yolları özveriyle çalışan personeliyle birlikte olağan üstü çaba sarfederek açarken, MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir ise bir yandan yoğun kar yağışından etkilenen vatandaşların yardımına koşarken, bir yandan da karla kaplanan dağlarda yiyecek bulmakta sıkıntı çeken hayvanların imdadına yetişti.

 

MHP FEKE İLÇE BAŞKANI ÇİLİNGİR, YABAN HAYVANLARININ İMDADINA YETİŞTİ

 

Yoğun kar yağışı nedeniyle karla kaplanan dağlarda yiyecek bulmakta sıkıntı çeken yaban hayvanlarına sahip çıkan MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir, yaptığı açıklamada, ''Tüm ülkemizi etkileyen kar yağışları, İlçemizi de etkisi altına aldı. Geçen yıllara nazaran bu yıl daha fazla yağan kar, tüm dağlarımızı kapladı. İlçe Belediyemiz kapanan yolların açılmasıyla uğraşırken, bizler de Teşkilat olarak mağduriyet yaşayan vatandaşlarımıza yardım etmeye çalıştık. Bu soguk kış günlerinde aynı dünyayı paylaştığımız, dağlarda yaşayan dilsiz canlıları unutmak olmazdı. Hz. Ömer'in 'Dağlara buğday serpin ki, Müslüman bir ülkede kuşlar aç kaldı demesinler.' sözünden yola çıkarak, karla kaplanan dağlarda yiyecek bulmakta sıkıntı çeken yaban hayvanlarının aç kalmaması için doğaya yem ve ekmek bıraktık.'' dedi.

 

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç ve açık hava görseli olabilir

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, doğa, ağaç ve kar görseli olabilir

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç ve kar görseli olabilir

Bir 4 kişi ve açık hava görseli olabilir

Bir 1 kişi ve kar görseli olabilir

Bir 2 kişi ve kar görseli olabilir

Bir 3 kişi ve kar görseli olabilir

 


 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Feke İlçe Başkanı, Fikret Çilingir, Feke Belediyesi, Ahmet Sel, karla mücadele, yaban hayvanları, yem bırakıldı, yiyecek, dilsiz canlılar, aç kalmasın, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı