MHP'li Aydın'dan Kriz Tellallığı Yapan Akşener'e Tepki
Haber Detayı
12 Şubat 2022 - Cumartesi 18:01 Bu haber 1746 kez okundu
 
MHP'li Aydın'dan Kriz Tellallığı Yapan Akşener'e Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, Meral Akşener'in Devlet krizinden söz etmesinin esas nedeni hakkında açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Aydın'dan Kriz Tellallığı Yapan Akşener'e Tepki

Tüm dünyada ekonomik sıkıntılar yaşanırken sadece Türkiye'de sıkıntı varmış gibi algı oluşturarak, 2001 krizinden çok daha büyük bir kriz yaşandığını iddia edip erken seçim isteyen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Cumhur İttifakı'nın iktidardan gitmesi için Türkiye'de kriz çıkmasını isteyen muhalifler gibi kriz tellallığı yapan Meral Akşener'in, iktidar olma ihtirasıyla kriz özlemini dillendirdiğini söyledi.

 

MERAL AKŞENER DEVLET KRİZİ OLDUĞUNU BELİRTEREK ERKEN SEÇİM İSTEDİ

 

Koronavirüs salgınının olumsuz etkisiyle tüm dünyayı kasıp kavuran yüksek enflasyon ve ekonomik sıkıntıları görmezden gelerek, sıkıntıların kaynağını Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi olarak gösterip sadece Türkiye'de sıkıntı yaşanıyormuş gibi algı oluşturmaya çalışan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ''Bugün Türkiye'de 2001 krizinden daha vahim bir tablo oluştu. Sayın Erdoğan her zaman olduğu gibi zamanında en çok kınadığı şeyin ta kendisi oldu. Bu devlet krizi tarihe 'Erdoğan krizi' olarak geçecek. Türkiye bu istikrarsızlığı, bu devlet krizini Türkiye daha fazla taşıyamaz. Hiç merak etmeyin, o sandık eninde sonunda gelecek.'' diyerek erken seçim istedi.

 

MHP'Lİ KAMİL AYDIN'DAN KRİZ TELLALLIĞI YAPAN AKŞENER'E TEPKİ

 

Sadece Türkiye'de sıkıntı varmış gibi algı oluşturarak, erken seçime gidilmesi için kriz tellallığı yapan Meral Akşener'in durumuna teşhis koyan MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Devletin tüm yapı ve organlarıyla ülke gündemine ve egemenliğine kayıtsız şartsız sahip olup huzuru ve güvenliği temin ettiği bir dönemde Sayın Akşener’in 'ülkede devlet krizi var' demesi, basitçe sosyolojik bir gaf değilse eğer, kriz özlemi ihtirasının ta kendisidir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Kamil Aydın, Devlet krizinden, söz eden
Yorumlar
Haber Yazılımı