Adana Ülkü Ocakları Ortaöğretimden Başarılı Çalışmalar
Haber Detayı
11 Şubat 2022 - Cuma 20:45 Bu haber 3268 kez okundu
 
Adana Ülkü Ocakları Ortaöğretimden Başarılı Çalışmalar
Adana Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birimi, düzenlediği etkinliklerle gençleri kaynaştırırken ihtiyaç sahipleri için başlatılan kampanyada da aktif görev aldı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana Ülkü Ocakları Ortaöğretimden Başarılı Çalışmalar

Şehit Eren Bülbül 15 tatil yarıyıl kampı kapsamında düzenlediği, kar topu oynama, halı saha maçı yapma, müze ziyaretleri ve seminer etkinlikleriyle gençleri biraraya getiren Adana Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birimi Başkanı Ahmet Yılmaz, İl Ocak binasında her hafta kurduğu mütevazi sofra ve düzenlediği etkinliklerle gençlerin kaynaşmasını sağlarken, Adana Ülkü Ocakları'nın düzenlediği ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı kampanyasının da organizatörlüğünü üstlendi.

 

ORTAÖĞRETİM BİRİMİNDEN BAŞARILI ÇALIŞMALAR

 

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut'un önderliğinde yaptığı çalışmalarla başarılı işlere imza atan Ortaöğretim Birimi Başkanı Ahmet Yılmaz, Şehit Eren Bülbül 15 tatil yarıyıl kampı kapsamında düzenlediği, kar topu oynama, halı saha maçı yapma, müze ziyaretleri ve seminer etkinlikleriyle gençleri biraraya getirdi. İl Ocak binasında her hafta kurduğu mütevazi sofra ve düzenlediği etkinliklerle gençlerin kaynaşmasını sağlayan Ortaöğretim Birimi Başkanı Ahmet Yılmaz, Adana Ülkü Ocakları'nın düzenlediği ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı kampanyasının da organizatörlüğünü üstlendi.

 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KÖMÜR YARDIMI KAMPANYASI

 

İhtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı kampanyasıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Adana Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birimi Başkanı Ahmet Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Soğuk havaların Adanamızda kendini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı olarak belirlediğimiz ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere 'BİR TORBA KÖMÜR DE SENDEN OLSUN' yardım kampanyamızı başlatmış bulunuyoruz. Alan elin veren eli görmeyeceği kampanyamıza desteklerinizi bekliyoruz.'' dedi.

 

ORTAÖĞRETİMLİ KARDEŞLERİMİZİ KUTLU OCAĞIMIZA DAVET EDİYORUZ

 

Adana Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birimi olarak düzenledikleri etkinliklerle ilgili açıklamalarda bulunan Ahmet Yılmaz, ''Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım'ın gösterdiği hedef doğrultusunda, Adana Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Çağrı Korkut'un talimatlarıyla hareket ederek, çalışmalarımıza hız kazandırdık. Düzenlediğimiz etkinliklerle gençlerimizin dinamik olmasını sağlarken, İl Ocak binamızda her hafta kurduğumuz mütevazi sofra ile Ülküdaşlarımızın kaynaşmasını sağlıyoruz. Bir yandan da ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin ve ailelerinin ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin 'İmanlı, ahlâklı ve ülkü sahibi gençler olmalısınız.' sözünden hareketle gençlerimiz Ülkü Ocakları’nda yetişiyor. Ülkü Ocaklarından yetişen Türk Gençliği bu Vatanın vazgeçilmez Ordusu 57. Alayı olmaya devam Edecektir. Şehrimizde bulunan Vatan Millet Devlet sevdalısı Ortaöğretimli kardeşlerimizi kutlu Ocağımıza davet ediyoruz." dedi.

 

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir ‎bir veya daha fazla kişi, anıt ve ‎şunu diyen bir yazı '‎BİR TORBA KÖMÜRDE SENDEN OLSUN "BİR TORBA KOMÜR DE SENDEN OLSUN İLETİŞİM: Ülkü Ocakları Adana il Ulkü Ocakları Adana Başkanlığı: 0322 Başkanlığı olarak Alan Elin 459 8787 Veren Eli Görmeyeceği Kömür Yardımı Kampanyamıza Ahmet YILMAZ: 0552 817 1071 DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ Saltuk Buğra DALDI: 0505 073 0676 ر Ülkü OcAklARı ADANA İL BAŞKANLIĞI AdanaOcak01 AdanaOcak01 AdanaOcak01 Oca‎'‎‎ görseli olabilir

Bir 12 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar, dağ, ağaç ve kar görseli olabilir

Bir 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 


 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Ülkü Ocakları, Orta öğretim Birimi, düzenlediği etkinlikler, gençleri kaynaştıran, ihtiyaç sahipleri, başlatılan kampanya, aktif görev, Ülkücü, MHP Adana
Yorumlar
Haber Yazılımı