MHP'li Başkan Çay Üretken Belediyecilik Hizmetini Sundu
Haber Detayı
11 Aralık 2020 - Cuma 15:14 Bu haber 3603 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay Üretken Belediyecilik Hizmetini Sundu
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Belediye tarafından üretilen bank ve kameriyeleri park ve bahçelere monte edilmeye başlandığını açıkladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay Üretken Belediyecilik Hizmetini Sundu

MHP'nin Üretken Belediyecilik anlayışıyla hareket ederek, dışarıdan satın alınacak ürünleri Belediye imkanlarıyla üretmeye gayret eden Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Belediye personelinin atölyede ürettiği bank ve kameriyelerin İlçe merkezindeki park ve bahçelere monte edilmeye başlandığını söyledi.

 

POZANTILILAR ÜRETKEN BELEDİYECİLİĞİN ÜRÜNLERİNİ KULLANMAYA BAŞLADI

 

Üretken Belediyecilik anlayışıyla teknik personeli ile birlikte yeni bir yolculuğa çıktığını duyuran Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Belediye atölyesini güçlendirerek çalışmalarını hızlandırdı. Dışa bağımlılığı bitirme gayretiyle gerekli malzemeleri toptan alarak ekonomik tasarruf sağlayan Başkan Çay, atölyedeki marangoz, demirci, kaynak ve boyacı personelleri ile üretilen üzeri kapalı kameriyeler ve bankları Perşembe günü 25 Mayıs Parkına monte ettirerek halkın kullanımına sundu.

 

HALKIMIZ İÇİN KONFOR SAĞLAYIP İLÇEMİZE GÖRSELLİK KAZANDIRDIK

 

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, üretilen ürünlerin kullanıma sunulmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Pozantı Merkezde bulunan 25 Mayıs Kurtuluş Parkımızdaki oturma gruplarının tamamını Pozantı Belediyesi Atölyesinde personelimiz tarafından üretilen Kameriyeler ve piknik masaları ile yenileyerek, halkımız için hem konfor sağladık hem de ilçe girişine bir görsellik kazandırdık. Hayırlı olsun Pozantı.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim
 
   

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pozantı Belediye Başkanı, Mustafa Çay, Belediye tarafından, üretilen bank ve kameriye, Üretken belediyecilik, Pozantı halkı, MHP, park ve bahçe
Yorumlar
Haber Yazılımı