MHP'li Başkan Çay Sahipsiz Can Dostlarına Sahip Çıktı
Haber Detayı
18 Kasım 2021 - Perşembe 11:51 Bu haber 2357 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay Sahipsiz Can Dostlarına Sahip Çıktı
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, hayalet şehre dönen yaylalarda sahipsiz kalan can dostlarına sahip çıktı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay Sahipsiz Can Dostlarına Sahip Çıktı

Kış aylarının girmesiyle birlikte evlerine dönen yaylacıların boşalttığı bölgelerde sahipsiz kalan sokak hayvanlarına sahip çıkan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına yiyecek bıraktı.

 

HAYALET ŞEHRE DÖNEN YAYLALARDA SADECE SOKAK HAYVANLARI KALDI

 

Eylül ayıyla birlikte yayla sezonunu bitiren Adana ve Mersin'e geri dönen yaylacılar, pandemi salgını sebebiyle geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da biraz daha fazla yaylada kalmayı tercih ettiler. Kasım ayının girmesiyle birlikte bastıran soğuklar, yaylacıların bulundukları illere gitmesine sebep oldu. Bu sebeple de özellikle Bürücek Yaylası adeta hayalet şehre döndü. Yaylacıların evlerine dönmeleriyle birlikte yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına Pozantı Belediyesi el uzattı. Zabıta ekipleri sokak hayvanlarına özel kuru mama ile Bürücek ve Akçetekir'in belirli bölgelerinde besleme yaptı.

 

BAŞKAN ÇAY CAN DOSTLARINA SAHİP ÇIKTI

 

Her kış aylarında olduğu gibi sokak hayvanlarına sahip çıkan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, "Zabıta ekiplerimiz her hafta belirlemiş oldukları günlerde özellikle Akçatekir ve Bürücek Yaylası'nda aşırı fazla olan sokak hayvanlarına, kimi zaman kuru mama, kimi zaman da Pozantı'daki lokantalardan temin ettiğimiz tavuk ve et kırıntılarıyla besleme yapıyorlar. Bazı hayvanseverler de özellikle hafta sonu gelip besleme yapıyorlar. Biz de zabıta ekiplerimizle özellikle hafta içi günlerinde besleme yapıyoruz ki hayvanlar aç kalmasın. Sonbahar geldi, ilerleyen günlerde kış aylarına giriş yapacağız. Bu sebeple de besleme günlerimiz artarak devam edecek." dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pozantı Belediye Başkanı, Mustafa Çay, hayalet şehre dönen, yaylalar, sahipsiz kalan, sokak hayvanları, yem bıraktı, yiyecek bıraktı, sahip çıktı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı