MHP'li Başkan Çay Planladığı Yeni Hizmetleri Açıkladı
Haber Detayı
15 Nisan 2022 - Cuma 04:06 Bu haber 2268 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay Planladığı Yeni Hizmetleri Açıkladı
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Belediye Meclis Üyeleri ve Muhtarlar ile buluştuğu iftar programında planladığı hizmetlerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay Planladığı Yeni Hizmetleri Açıkladı

Akçatekir Yaşam Park Restaurant'ta Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle Muhtarlarına aileleriyle birlikte iftar yemeği veren Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, her zaman bir araya geldiği Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle Muhtarlarının aileleriyle de bir arada olmanın ve istiarelerde bulunmanın önemine dikkat çekerek, Pozantı İlçesine acil olarak yapmayı planladığı hizmetlerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

 

BAŞKAN ÇAY’DAN MECLİS ÜYELERİ VE MUHTARLARA İFTAR YEMEĞİ

 

Belediye işletmesindeki Akçatekir Yaşam Park Restaurant'ta verilen iftar yemeğine 16 mahalle muhtarı ve 11 meclis üyesi ailesiyle birlikte katıldı. Başkan Mustafa Çay ve eşi Gülşen Çay, misafirleri kapıda karşılayıp hoş geldiniz dedikten sonra her masayı tek tek gezerek sohbet ettiler. Belediye personellerinin yapmış olduğu yemeklerden yiyerek iftarlarını açan mahalle muhtarları, Başkan Mustafa Çay’a mahalleleriyle ilgili sorunları dile getirdi. Başkan Çay ise Fen İşleri Müdür Vekili Okan Akyüz ile birlikte muhtarları dinleyerek acil olan işleri ilk sıraya koyarak ivedilikle yapılacağının sözünü verdi.

 

POZANTI SEVDALISI BÜYÜK BİR AİLEYİZ

 

Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle Muhtarlarının memnun olduğu iftar proğramına katılanlara teşekkür eden Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Ramazan ayının birlik ve beraberliğin, paylaşmanın bol olduğu bir ay olduğuna dikkat çekerek, "Bizler zaten meclis üyelerimiz ve muhtarlarımızla her zaman bir araya geliyoruz ama bu sefer de aileler olarak bir araya gelmek istedik. Pozantı’yı seven, Pozantı için çalışan büyük bir ailenin bireyleriyiz hepimiz. İlçemizdeki dört merkez mahallemiz hariç köy statüsündeki 15 mahallemize küçük de olsa mutlaka bir dokunuşumuz var. 35 bin metre kare parke taşı ihalemiz tamamlandı. Alpu ve Fındıklı Mahallemizdeki sokaklar birer birer parke taşı ile kaplandı. Sırada diğer mahallelerimiz var. Kamışlı ve Yazıcak Mahallesi sınırları içerisine 5 bin metrekarelik alana mesire alanı yapıyoruz. Allah izin verirse yaz ayına yetiştireceğiz ve vatandaşlarımızı bu yeni mesire alanımızla buluşturacağız. Yine Aşçıbekirli Mahallemize Ali Kemal Gürer Kültür Merkezi inşaatı devam ediyor. Yukarıbelemedik Mahallesinin eski okul binasını revize ederek muhtarlık binası ve köylünün mevlit ve tatlı merasimi ya da toplantı yapacağı bir mekân haline getirerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu ve buna benzer çeşitli işlerle her köyümüze giriyor her sokağını karış karış geziyor ve sorunların bir bir üstesinden geliyoruz.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pozantı Belediye Başkanı, Mustafa Çay, Akça tekir Yaşam Park, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle Muhtarları, aileleri, iftar yemeği, yeni hizmetler, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı