MHP'li Gür: Onun Gibiler Tarihin Çöplüğüne Gömülecek
Haber Detayı
14 Nisan 2022 - Perşembe 11:31 Bu haber 5780 kez okundu
 
MHP'li Gür: Onun Gibiler Tarihin Çöplüğüne Gömülecek
MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan Fatih Altaylı'ya tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Gür: Onun Gibiler Tarihin Çöplüğüne Gömülecek

Teke Tek proğramını sunduğu Haber Türk TV'de, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Kürt düşmanı gibi göstermeye çalışan Fatih Altaylı'ya tepki gösteren MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, sahibinin düdüğünü çalarak borazancılık yapan MHP düşmanı Fatih Altaylı gibilerini tarihin çöplüğüne gömeceklerini söyledi.

 

HABER TÜRK TV'DE MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ HEDEF ALINDI

 

Haber Türk TV'de yayınlanan Teke Tek proğramına konuk olan Nevzat Çiçek ve Faruk Acar ile birlikte, Cumhurbaşkanı Adaylığı için adı geçen Mansur Yavaş'ın Kürt kökenli vatandaşların oyunu alıp alamayacağı konusunda değerlendirmelerde bulunan Fatih Altaylı, sahibinin düdüğünü çalarak MHP'ye olan düşmanlığını bir kez daha gösterdi. 

 

FATİH ALTAYLI'NIN MHP VE DEVLET BAHÇELİ DÜŞMANLIĞI DEPREŞTİ

 

Mansur Yavaş'ın Kürt kökenli vatandaşların oyunu alma konusunda handikapları olduğunu ifade eden Nevzat Çiçek'e cevap veren Faruk Acar, 2019 yerel seçimlerinde Mansur Yavaş'ın Kürt kökenli vatandaşlardan oy aldığını söyledi. Bunun üzerine proğram sunucusu olarak araya giren Fatih Altaylı, ''Oradaki tartışma şu olmalı bence. Mansur Yavaş ve Devlet Bahçeli. Recep Tayyip Erdoğan yerine Devlet Bahçeli var sonuçta baktığınız zaman. Oradaki tercih ona gelince...'' sözleriyle, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Kürt düşmanı gibi gösterme gayretkeşliğine soyunarak, MHP'nin Kürt Kökenli vatandaşlardan oy alamayacağını ama Mansur Yavaş'ın oy alabileceğini savundu.

 

MHP İSTANBUL İL BAŞKANI BİROL GÜR'DEN FATİH ALTAYLI'YA TEPKİ

 

Mansur Yavaş'ın Kürt kökenli vatandaşların oyunu alıp alamayacağı tartışmasında, konuyu Devlet Bahçeli'ye getirip MHP düşmanlığını bir kez daha gösteren Fatih Altaylı'ya tepki gösteren MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''MHP düşmanlığı zirve yapmış, sahibinin düdüğünü çalan borazancı,  haysiyet fukarası Fatih Altaylı'nın, Kürt kökenli vatandaşlarımızı Devlet Bahçeli karşıtı cümle kurması düşünce organının yer değiştirmiş olduğunun kanıtıdır. Sahibini, seni, senin gibileride tarihin çöplüğüne gömeceğiz.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul İl Başkanı, Birol Gür, MHP Lideri, Devlet Bahçeli, hedef alan, televizyon, sunucu, yazar, tepki gösterdi, ayar verdi, tarihin çöplüğü, siyaset, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı