MHP'li Başkan Çay'dan Portakal Çiçeği Karnavalı Açıklaması
Haber Detayı
29 Mart 2022 - Salı 09:12 Bu haber 2363 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay'dan Portakal Çiçeği Karnavalı Açıklaması
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı hakkında açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay'dan Portakal Çiçeği Karnavalı Açıklaması

Bu yıl Adana’da 10'uncusu düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı hakkında açıklamalarda bulunan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, yurt içinden ve yurt dışından binlerce katılımcının coşkuyla kutladığı karnavalda Pozantı Belediyesinin açtığı standın ilgi odağı olduğunu söyledi.

 

ULUSLARARASI PORTAKAL ÇİÇEĞİ KARNAVALI

 

“Nisan’da Adana'da” sloganıyla bu yıl 23-27 Mart tarihleri arasında 10'uncu kez düzenlenen Uluslararası Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'na gelenlerin tercihi yöresel ürünler olurken, Pozantı Belediyesi'nin standı da dolup taştı. Turistlerin ziyareti nedeniyle Adana, Osmaniye, Mersin ve Hatay’daki oteller de yüzde yüz doluluk oranına ulaştı. Karnaval için Adana'ya gelen çok sayıda ziyaretçi Merkez Park'ta bir araya geldi. Çeşitli kostümler giyen ve portakal çiçeği temasına uygun aksesuarlar takan katılımcılar, renkli görüntüler oluşturdu.

 

FESTİVALE POZANTI STANDI DAMGASI

 

Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda açtıkları stand hakkında bilgilendirmelerde bulunan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, ''Pozantı Belediyesi Üretken Belediyecilik anlayışı ile Uluslararası Portakal Çiçeği Festivali kapsamında özel üretim ürünleri, Sebze Meyve Kurutma Merkezinde ürettiği çeşitleri ile Festival alanında yerini aldı. Pozantı Belediyesinin açtığı stand da bin 400 rakımda yetişen doğal ve organik ürünler, Pozantı Belediyesi Meyve–Sebze Kurutma Merkezinde üretilen çilek ve vişne reçeli başta olmak üzere portakal marmelatı, çıtır kabak reçeli, cennet dilimi hurma kivi ve portakal lokumu adeta yok sattı. Organik kurutulmuş ve el değmeden özenle paketlenmiş ürünler ise festivale katılanların ilgi odağı oldu.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

Resim

Resim

Açıklama yok.

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pozantı Belediye Başkanı, Mustafa Çay, Adana, düzenlenen, Uluslararası, Portakal Çiçeği Karnavalı, Üretken Belediyecilik, Milliyetçi Belediyecilik, Adana haber
Yorumlar
Haber Yazılımı