Bakan Ersoy'dan MHP Adana İl Teşkilatına Ziyaret
Haber Detayı
28 Mart 2022 - Pazartesi 14:04 Bu haber 2494 kez okundu
 
Bakan Ersoy'dan MHP Adana İl Teşkilatına Ziyaret
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, MHP Adana İl Teşkilatı'na yaptığı ziyarette önemli açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Bakan Ersoy'dan MHP Adana İl Teşkilatına Ziyaret

Beraberindeki Ak Parti Heyeti ile birlikte MHP Adana İl Teşkilatı'na ziyarette bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Adana’nın kültür ve turizm potansiyelinin daha iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

 

BAKAN ERSOY'DAN MHP ADANA İL TEŞKİLATI'NA ZİYARET

 

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay ve Ak Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı ile birlikte MHP Adana İl Teşkilatı'nı ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk ve yöneticiler karşıladılar.

 

BAKAN ERSOY: TALEPLERE AÇIĞIZ

 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Adana’nın kültür ve turizm bakımından yüksek bir potansiyele sahip olduğunu, bunun daha iyi değerlendirilmesi yönünde çalışmalar yapacaklarını bildirdi. Ersoy, ilgili alanlarda yatırım ve iyileştirmeler konusunda Bakanlığın Adana’dan gelecek taleplere imkânlar dâhilinde her zaman açık olduğunu ifade etti.

 

BAŞKAN AVCI: EKONOMİYE KATKI SAĞLAR

 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, daha çok tarım ve sanayisi ile öne çıkan Adana’nın ayrıca tarihi ve kültürel birikimleriyle de zengin bir kent olduğunu, mevcut potansiyelin yeni hamlelerle turizm açısından değerlendirilmesinin bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlayacağını vurguladı.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kültür ve Turizm Bakanı, Mehmet Nuri Ersoy, MHP Adana, İl Teşkilatı, Bünyamin Avcı, ziyaret, Adana turizmi, potansiyel, Turizm, Muharrem Varlı, Adana haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı