MHP'li Başkan Çay'dan Kar Yağışı Nedeniyle Önemli Uyarı
Haber Detayı
22 Aralık 2021 - Çarşamba 11:56 Bu haber 2723 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay'dan Kar Yağışı Nedeniyle Önemli Uyarı
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Pozantı'nın yüksek kesimlerine yağan kar nedeniyle vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay'dan Kar Yağışı Nedeniyle Önemli Uyarı

Adana’nın Pozantı ilçesine bağlı yüksek kesimlerine yağan kar nedeniyle tüm ekiplerini teyakkuza geçiren Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, vatandaşların ilçeye gidiş ve gelişlerini kolaylaştırmak ve hafta sonu Adana ve Mersin'den kar görmeye ve sucuk ekmek yemeye gelen misafirlerin rahat etmesi için çaba sarfettiklerini söyledi.

 

POZANTI'NIN YÜKSEK KESİMLERİ KARLA KAPLANDI

 

İlçeye birkaç gündür yağan yağmur sonrasında özellikle bin 300 rakımdan başlayarak daha da yükselen Akçatekir Yaylasına, akşam saatlerinde yağan yağmur etkisini kara çevirdi. Gece yoğunlaşan kar yağışı sebebiyle her yer beyaz örtüyle kaplandı. Pozantı'nın en işlek mahallelerinden olan Kamışlı, Hamidiye, Çamlıbel yolunun kapanmaması için Pozantı Belediyesi ekipleri gecenin geç saatlerinden sabaha kadar kar küreme çalışmalarında bulundu. 2 bin rakımdaki Gökbez Mahallesine bağlı Armutoluğu Yaylası ise sabaha kadar yağan 20 santimetrelik karın ardından adeta beyaza büründü. Çam, ardıç, katran ve ladin ağaçlarıyla kaplı olan Armutoluğu Yaylasında kartpostallık görüntüler oluştu. 

 

BAŞKAN ÇAY, KAR YAĞIŞI NEDENİYLE TÜM EKİPLERİ TEYAKKUZA GEÇİRDİ

 

Aralık ayının gelmesiyle başlayan kış mevsiminde, yaylalık memleket olan ilçenin yüksek kesimlerindeki yaşam alanlarında yaşayan vatandaşların kar ile ilk defa buluştuklarını hatırlatarak uyarılarda bulunan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, vatandaşların rahat etmesi için tüm ekipleri teyakkuza geçirdiklerini belirterek, "Ekiplerimizi teyakkuz haline getirip her ne olursa olsun kar küreme ve yol açma çalışmalarını aralıksız yaparak, vatandaşların ilçeye gidiş ve gelişlerini kolaylaştırmak için çabalıyoruz. Hafta sonu Adana ve Mersin'den kar görmeye, sucuk ekmek yemeye gelen misafirlerimiz olacak. Onların da her türlü rahat ve huzurlu bir şekilde piknik yapmasını sağlamaya çalışıyoruz." dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pozantı Belediye Başkanı, Mustafa Çay, Pozantı, yüksek kesimleri, yağan kar, yağışı nedeniyle, vatandaşlara, önemli uyarılar, teyakkuza geçtik, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı