MHP'li Özdemir: O Medyaların Bağlantısı Deşifre Edilmeli
Haber Detayı
22 Aralık 2021 - Çarşamba 16:49 Bu haber 2797 kez okundu
 
MHP'li Özdemir: O Medyaların Bağlantısı Deşifre Edilmeli
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP'nin oylarını düşük göstererek Türk Gençlerini yönlendirmeye çalışanlara tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir: O Medyaların Bağlantısı Deşifre Edilmeli

Türk Gençlerini yönlendirmek amacıyla yurt dışı kaynaklı 'Gençlerin Politik Tercihleri Araştırması' raporunun haberini yapan Sözcü Gazetesi'ne tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Türk Gençliğinin iradesinin okyanus ötesinden şekillendirilemeyeceğini söyledi. 

 

TÜRK GENÇLERİNİ YÖNLENDİRMEYE ÇALIŞANLAR MHP'Yİ HEDEF ALDI

 

Gençlik Örgütleri Forumu (GoFor) ve Ulusal Demokratik Enstitü (NDI) Türkiye ortaklığı ile yapılan Gençlerin Politik Tercihleri Araştırması raporunu haber yapan Sözcü Gazetesi, raporda belirtilen gençlerin kendilerine iş imkanı sağlayacak partilere oy vereceği yönündeki değerlendirmeyi ön plana çıkardı. 2023 yılında yapılacak genel seçimlerde 7 milyon gencin ilk defa oy kullanacağı belirtilen raporda, gençlerin hangi siyasi partiye oy vereceği konusunda yapılan ankette, MHP'nin oy oranının alt sıralarda olduğu görüldü.

 

Bölgesinde lider ülke olma hedefinde emin adımlarla ilerleyen Türkiye'nin önünü ekonomik saldırılarla kesmek isteyen küresel güçlere karşı verilen mücadelenin yansımasıyla, Türkiye'de Milli duyguların tavan yaptığı bir dönemde MHP'nin oylarının düşük çıkma ihtimali yoktur. Yükselen Milliyetçilik etkisiyle MHP'nin oyları artarken, kasıtlı olarak MHP'nin oy oranını düşük göstererek gençlere algı operasyonu yapan dış kaynaklı yayını haber yapan Sözcü Gazetesi'ne tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, maksatlı ve kirli hesaplara hizmet eden haberleri sunan isim ve medya gruplarının ve  bağlantılarının deşifre edilmesi gerektiğini söyledi.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN SÖZCÜ GAZETESİ'NE TEPKİ

 

Türk Gençlerini yönlendirmek amacıyla yurt dışı kaynaklı yayınların haberini Türkiye'de yapan medyaların ve bağlantılarının takip edilip deşifre edilmesini isteyen MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Vaşington merkezli 'National Democratic Institute-Ulusal Demokratik Enstitüsü' Türkiye’de 'Gençlerin Politik Tercihleri Araştırması' raporunu yayınlamış. Bu çalışmaya göre güya Türk gençliğinin politik tercihleri sunuluyor. Sözcü gazetesi de bu ballandırarak aktarmış! Ülkemizdeki yabancı fonlar üzerinden yürütülen faaliyetlerden bir yenisi daha böylelikle kendisini gösteriyor. Bu ve benzeri maksatlı ve kirli hesaplara hizmet eden haberleri sunan isim ve medya grupları dikkatle takip edilmeli, bağlantıları mutlaka deşifre edilmelidir.'' dedi.

 

TÜRK GENÇLİĞİNİN İRADESİ OKYANUS ÖTESİNDEN ŞEKİLLENDİRİLEMEZ

 

Türk Gençliğini okyanus ötesinden şekillendirmeye çalışan teslimiyetçi çevrelere tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, ''Türk Gençliği’nin iradesi okyanus ötesinden şekillendirilemez! Türk Gençliğinin hissiyat ve beklentileri karanlık merkezler ve teslimiyetçi çevrelerin ülkemiz üzerindeki hesaplarıyla değil, sadece milli iradenin kendisiyle belirlenen, bu vatanın evlatları tarafından karşılanır.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, MHP, oylarını düşük, göstererek, Türk Gençlerini, yönlendirmeye çalışanlar, anket, forum, rapor, algı, Milliyetçilik
Yorumlar
Haber Yazılımı