MHP'li Hüseyin Sözlü: Onların İhanetini Asla Affetmeyiz
Haber Detayı
22 Aralık 2021 - Çarşamba 10:03 Bu haber 2404 kez okundu
 
MHP'li Hüseyin Sözlü: Onların İhanetini Asla Affetmeyiz
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, söylemleriyle gerçek yüzleri ortaya çıkanların ihanetini asla affetmeyeceklerini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Hüseyin Sözlü: Onların İhanetini Asla Affetmeyiz

Döviz kurundaki yükselişin Hükümetin ekonomiyi kötü yönetmesinden kaynaklandığını iddia ederek, söylemleriyle Cumhur İttifakı'nı yıpratmaya çalışan muhaliflerin, dolar kuru düşerken de aynı söylemlerle yıpratma politikalarını sürdürmesine tepki gösteren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, ülkeyi yönetme sırası kendilerine gelsin diye ekonominin daha da kötüleşmesine yönelik strateji izleyen muhalifleri, Türk Milletinin affetmeyeceğini söyledi.

 

DÖVİZ KURUNUN DÜŞMESİNE ÜZÜLEN MUHALİFLERİN GERÇEK YÜZÜ ORTAYA ÇIKTI

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, döviz kurundaki yükselişin durdurulması ve döviz kurunun normal seviyesine getirilmesi için alınan kararları açıklamasından sonra, Dolar kurunun 18 seviyelerinden 13 seviyelerine kadar gerilediği görüldü. Döviz kurundaki hızlı düşüş, vatanını seven herkes tarafından sevinçle karşılarken, döviz kurundaki yükselişi Cumhur İttifakı'nı yıpratma aracı olarak kullanan muhalifler, adeta ellerindeki oyuncağı alınmış çocuk gibi mızmızlanmaya başladı. Televizyon ekranlarında boy gösteren muhalif cenahın sunucuları, yorumcuları ve siyasetçileri, doların düşmesi karşısında savaş kaybetmiş gibi moral bozukluğu yaşadılar. Döviz kuru yükselirken feryat eden muhaliflerin, dövüz kuru düşerken de feryat etmesi sosyal medyada tepkilere neden oldu. Döviz kurunun yükselişi ve inişinde benzeri tepki gösteren muhaliflerin iki yüzlülüğü konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Türk milletinin böylesi bir ihaneti affetmeyeceğini söyledi.

 

HÜSEYİN SÖZLÜ'DEN MUHALEFETİN İKİ YÜZLÜLÜĞÜNE SERT TEPKİ

 

Döviz kuru yükselirken ve düşerken aynı söylemlerle feryat eden muhaliflerin çifte standart uygulamasına tepki gösteren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Döviz kuru TL karşısında yükselir iken feveran edenlerin kur düşer iken de aynı şekilde feveran etmelerinin tek açıklaması olabilir; ülke batsın sıra bize gelsin demektir. Türk Milleti zillet ihanetini affetmeyecektir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, söylemleriyle, gerçek yüzü, ortaya çıkan, ihaneti asla, affetmeyeceğiz, ekonomi, dolar, döviz kuru, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı