MHP'li Başkan Çay Belediyeye Yeni İş Makinesi Kazandırdı
Haber Detayı
10 Mart 2023 - Cuma 09:48 Bu haber 5482 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay Belediyeye Yeni İş Makinesi Kazandırdı
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, yeni bir iş makinesi kazandırdığı Belediyenin araç filosunu güçlendirmeye devam etti.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay Belediyeye Yeni İş Makinesi Kazandırdı

İlçesine daha iyi hizmet verebilmek adına ihtiyaç duyuldukça Belediyenin araç filosunu güçlendirmeye çalışan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, sık sık arıza yapan greyderin yerine 5 milyon liraya yeni bir greyder alarak, Belediyenin araç filosunu güçlendirmeye devam etti.

 

POZANTI BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

 

Belediye garajında bulunan ve artık miadını doldurma derecesine geldiğinden sık sık arıza yaparak çalışmaları yarıda bırakan greyder için harekete geçen Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, belediye araç filosuna sıfır kilometre hidromek marka bir greyder kazandırdı. Geçtiğimiz Ekim ayında greyder alma yetkisi için meclisi olağanüstü toplayan Başkan Mustafa Çay, meclis üyelerinden aldığı yetki ile kredi çekip 5 milyon liraya greyder aldı. Perşembe günü yeni greyderi teslim alan Başkan Çay, belediye garajında aracı inceleyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

BAŞKAN MUSTAFA ÇAY'DAN YENİ İŞ MAKİNESİ ALINMASIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

 

Belediye araç filosuna yeni bir iş makinesi kazandırmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, ''Pozantı Belediye meclisimizden aldığımız yetki ile ilçemize kazandırdığımız 5 Milyon bedelli Hidromek marka greyderimizi bugün teslim aldık. 2009 yılında başladığımız hizmet yolculuğumuzda Pozantı Belediyesi envanterine eklediğimiz en önemli ve maliyetli hizmet araçlarından biri olan greyderimiz Pozantı’mıza hayırlı olsun. Hizmetlerimiz ile halkımızın takdirini kazanmaya devam ediyoruz.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pozantı Belediye Başkanı, Mustafa Çay, yeni bir iş makinesi, kazandırdığı, Belediye, araç filosu, güçlendirmeye, devam etti, Pozantı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı