MHP'li Başkan Ahmet Sel: Türkiye Rekoru Kıracağız
Haber Detayı
30 Ekim 2021 - Cumartesi 19:19 Bu haber 3802 kez okundu
 
MHP'li Başkan Ahmet Sel: Türkiye Rekoru Kıracağız
Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Hüseyinbey isimli Yerli ve Milli Buğday tohumuyla Türkiye rekoru kıracaklarını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Ahmet Sel: Türkiye Rekoru Kıracağız

MHP'nin Üretken Belediyecilik anlayışla hareket ederek Hüseyinbey isimli Yerli ve Milli Buğday tohumunun toprakla buluşmasına destek veren Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Feke'nin Tapan Paşalı Mahallesi'nde bulunan 7 dekarlık arazide deneme ekimi yapılan Hüseyinbey isimli Yerli ve Milli Buğday tohumu ile dekar başına yüzde yüz artış sağlayarak Türkiye rekoru kıracaklarını söyledi. 

 

YERLİ VE MİLLİ HÜSEYİNBEY TOHUMUYLA TÜRKİYE REKORU KIRACAĞIZ 

 

Hüseyinbey isimli Yerli ve Milli Buğday tohumu ile dekar başına yüzde yüz artış sağlayarak Türkiye rekoru kıracaklarını belirten Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda. Türk tarımında fark yaratmak adına yeni geliştirilen Yerli ve Milli Buğday tohumumuz Hüseyinbey ve Çukurova Üniversitemizde üretilen Yerli ve Milli Medbio Mikrobiyal Gübresiyle buğday verimi Türkiye rekoru denemesine Feke  Belediyesi ve Çiftçileri olarak ev sahipliği yaptık. Kazanan Türk tarımı ve Türk çiftçisi olsun.'' dedi.

 

Bir 2 kişi ve açık hava görseli olabilir

 

Bir 1 kişi, açık hava ve şunu diyen bir yazı '80 AAZ 544' görseli olabilir

 

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir

 

Bir 2 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Feke Belediye Başkanı, Ahmet Sel, Hüseyin bey isimli, Yerli ve Milli, Buğday tohumu, Türkiye rekoru, denemesi, yerli gübre, Çiftçilere destek, Feke Belediyesi.
Yorumlar
Haber Yazılımı