MHP'li Avcı'dan Seçimlere 19 Ay Kala Önemli Hamle
Haber Detayı
31 Ekim 2021 - Pazar 11:21 Bu haber 2383 kez okundu
 
MHP'li Avcı'dan Seçimlere 19 Ay Kala Önemli Hamle
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 2023 seçimlerine yönelik harekete geçerek Teşkilatlara ve vatandaşlara çağrı yaptı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı'dan Seçimlere 19 Ay Kala Önemli Hamle

MHP'nin Türkiye genelinde başlattığı Adım Adım 2023, İl İl Anadolu programı kapsamında düzenlenecek faaliyetleri İl Divan Kurulu ile istişare eden MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adım Adım 2023, İl İl Anadolu temalı yeni çalışma proğramına uygun olarak vatandaşlarla buluşma, halkla kucaklaşma amacı taşıyan ev ziyaretlerine yoğunluk verdi.

 

BAŞKAN AVCI EV ZİYARETLERİNDE

 

MHP'nin Türkiye genelinde başlattığı Adım Adım 2023, İl İl Anadolu programına yönelik hazırlıklarını sürdürürken harekete geçerek ev ziyaretlerine başlayan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, bu çerçevede Yüreğir ilçesinde Ali Polat ve komşularına misafir oldu. MHP Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel’in de katıldığı ziyarette yerel ve genel gündeme dair vatandaşlarla sohbette bulunan Avcı "Allah’a şükür her evde bize kapıları sonuna kadar açan kıymetli vatandaşlarımız var. Çünkü fikrimiz temiz, hedefimiz temiz; siyasetimiz temiz. Bu vesileyle, bizleri misafir eden tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

 

EV ZİYARETLERİNDE MİLLİ SİYASET VE MİLLİ MÜCADELE VURGUSU 

 

Yıkıcı ve bölücü muhaliflerin fitne çalışmalarına hız verdiği ortamda vatandaşların evlerini ziyaret ederek, MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin liderliğinde MHP’nin izlediği milli siyaseti ve Cumhur İttifakı’nın içeride ve dışarıda verdiği milli mücadeleyi anlatan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Cumhur İttifakı’yla, Türkiye şanlı tarihine yaraşır misyonunu yeniden yüklenmiş, büyük millet olmanın farkına varmış, özgüvenini yeniden kazanmıştır. Bölücü muhalefetin fitne ve yalanları, Türkiye’nin yürüyüşünü durduramayacaktır.'' dedi.

 

TÜM VATANDAŞLARIMIZI MİLLİ HEDEFLERİMİZE DESTEK OLMAYA ÇAĞIRIYORUZ

 

2023 seçimlerine 19 ay kala saha çalışmalarına hız vererek belirledikleri milli hedeflerin gerçekleştirilmesine yönelik vatandaşlardan destek isteyen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Aziz milletimiz gerçekleri görmekte, Haçlı-Siyonist İttifakıyla aynı dili konuşanlara değil, Türkiye’nin milli çıkarlarını savunan Cumhur İttifakı’na güvenmektedir. Ülkücü-Milliyetçi Hareket olarak Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde ‘Hedef 2023, Lider Ülke Türkiye’ için çalışırken, tüm vatandaşlarımızı da bu milli hedefe destek olmaya çağırıyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Açıklama yok.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, 2023 seçimleri, yönelik, harekete geçti, ev ziyaretleri, MHP Yüreğir, Tamer Yücel, Milli hedef, çağrı, Adana Haber, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı