MHP'li Aycan'dan Mutasyon ve Aşı Açıklaması
Haber Detayı
25 Aralık 2020 - Cuma 16:37 Bu haber 2446 kez okundu
 
MHP'li Aycan'dan Mutasyon ve Aşı Açıklaması
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, mutasyona uğrayan Coronavirüs ve aşının etkinliğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Aycan'dan Mutasyon ve Aşı Açıklaması

Coronavirüsün mutasyona uğradığı haberleriyle umutsuzluk ve kaos havası estirilmesine tepki gösteren MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, mutasyona uğrayan Coronavirüs için tedbirlerde bir değişiklik yapılmasına gerek olmadığını belirterek, mutasyona uğrayan Coronavirüsün genel şekli değişmediği için aşının etkinliğiyle ilgili bir sorunun görülmediğini söyledi.

 

MUTASYONA UĞRAYAN CORONAVİRÜS İÇİN TEDBİRLERDE DEĞİŞİKLİK YAPMAYA GEREK YOK

 

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, ''Covid-19 virüsünün mutasyona uğradığı haberleriyle umutsuzluk ve kaos havası estirmeyi doğru bulmuyorum. Virüslerde mutasyon sürekli görülebilen bir durumdur. İngiltere merkezli son mutasyon haberlerini panik yapmadan izlemekte fayda vardır. Şu anki iddia, virüsün bulaşma hızının arttığına yöneliktir. Onun dışında genel şekli, hareketi ve hastalık yapma gücüyle ilgili bilgi yoktur, bu özellikleri izlemek gerekir. Bu aşamada alınacak önlemlerde ve tedavide değişiklik yapmaya gerek yoktur.'' dedi.

 

CORONAVİRÜSÜN MUTASYONU AŞININ ETKİNLİĞİNDE SORUN TEŞKİL ETMEZ

 

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, ''Virüsün mutasyonu, şu an itibarıyla aşı için olumsuz bir durum değildir. Özellikle Sağlık Bakanlığının Çin'den alma bağlantısı yaptığı aşının şu an için etkinliğini etkileyen bir durum söz konusu değildir. Aşı, ölü viral aşı olduğu için tüm virüsü antijen olarak değerlendirmektedir. Virüsün genel şekli değişmediği için aşının etkinliğiyle ilgili bir sorun görülmemektedir. Son olarak, bana aşı sırası geldiğinde aşı yaptıracağımı belirtirim.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kahramanmaraş Milletvekili, Sefer Aycan, mutasyona uğrayan Coronavirüs, aşının etkinliği, aşı yapılacak, MHP, virüs ve aşı
Yorumlar
Haber Yazılımı