MHP'li Aycan'dan İçimizdeki Ermenistanlılara Tepki
Haber Detayı
29 Eylül 2020 - Salı 09:36 Bu haber 2690 kez okundu
 
MHP'li Aycan'dan İçimizdeki Ermenistanlılara Tepki
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Türkiye'de yaşayan Ermenistan yanlılarına tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Aycan'dan İçimizdeki Ermenistanlılara Tepki

Ermenistan'ın Azerbaycan topraklarına saldırmasına tepki gösteren MHP MYK Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Türkiye'nin Azerbaycan'a destek vererek kendisine yakışanı yaptığını belirterek, Türkiye'de yaşayıp da Ermenistan'dan yana olanları eleştirdi.

 

TÜRK MİLLETİNE DÜŞMAN OLANLARI BİR KEZ DAHA GÖRDÜK

 

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Azerbaycan-Ermenistan savaşıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türk Cumhuriyetinin Azerbaycan’a yardım etmesi, yanında olması haktır ve görevdir. Türk Milletine, Türkiye Cumhuriyetine yakışan bu davranıştır. Bundan doğal bir şey de yoktur. Yanlış olan içimizdekilerin buna karşı olması, hatta Ermenistan'dan yana olmasıdır. Ülkemizde yaşayan bazı kişilerin, Türkiye'nin Azerbaycan'a olan desteğini sorgulamasının anlamı nedir, neden rahatsız oldular? Ayrıca, İran ve diğer devletlerin de Türk düşmanı yüzlerini bir kez daha gördük.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kahramanmaraş Milletvekili, Sefer Aycan, içimizdeki Ermenistanlılar, Azerbaycan desteği, Türk Milleti, MHP Haberleri, Azerbaycan ve Türkiye
Yorumlar
Haber Yazılımı