MHP'li Aycan'dan Hükümete Sağlık Personeli Açığı Uyarısı
Haber Detayı
11 Mayıs 2020 - Pazartesi 10:51 Bu haber 2302 kez okundu
 
MHP'li Aycan'dan Hükümete Sağlık Personeli Açığı Uyarısı
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, sağlık personeli açığının giderilmesi konusunda Hükümete uyarılarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Aycan'dan Hükümete Sağlık Personeli Açığı Uyarısı

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, coronavirüs salgını nedeniyle sağlık personellerinin hastalanması ve yeni hastanelerin açılmasıyla sağlık personeli açığı oluştuğunu belirterek, personel eksiğinin giderilmesi için atama bekleyen sağlıkçıların göreve başlatılması gerektiğini söyledi.

 

YENİ HASTANELERİN AÇILMASIYLA SAĞLIK PERSONELİ AÇIĞI OLUŞTU

 

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yeni açılan sağlık kuruluşları bir taraftan, hastalanan sağlık personeli diğer taraftan sağlık personeli açığı oluşturmaktadır. Atama bekleyen sağlık personelimiz hazır beklemektedir.'' dedi.

 

ÜNİVERSİTELER, ÖZEL SAĞLIK KURULUŞLARI VE AİLE BAKANLIĞI DA SAĞLIK PERSONELİ ALMALI

 

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, ''Sağlık Bakanlığı personel alımı yapıyor ancak yükün azaltılması için yine personel alması gerekir. Kamu üniversitelerine de YÖK aracılığıyla, KPSS puanı dikkate alınarak merkezi yerleştirmeyle alım yapılması gerekir. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile özel sağlık kuruluşlarının da sağlık personeli alması gerekir.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Aycan'dan, Hükümete, Sağlık, Personeli, Açığı, Uyarısı,
Yorumlar
Haber Yazılımı