MHP'li Akçay: Dört Kez Türkiye'ye Saldırdılar
Haber Detayı
11 Mayıs 2020 - Pazartesi 01:48 Bu haber 3912 kez okundu
 
MHP'li Akçay: Dört Kez Türkiye'ye Saldırdılar
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, küresel çetelerin son iki yılda dört kez döviz manipülasyonuyla Türkiye'ye saldırdığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Akçay: Dört Kez Türkiye'ye Saldırdılar

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, terör ve darbe girişimleriyle sonuç alamayan küreselcilerin döviz manipülasyonu ile Türkiye'ye saldırı yaptığını belirterek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin etkin ve dinamik yönetim yapısıyla küresel çetelerin oyunlarını bozduğunu söyledi.

 

TERÖR VE DARBE İLE SONUÇ ALAMAYANLAR DÖVİZ MANİPÜLASYONUYLA TÜRKİYE'YE SALDIRDI

 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, sosyal medyadan yaptığı açıklamada,  ''Terörle sonuç alamayan 15 Temmuz hain darbe girişimiyle amacına ulaşamayan küresel finans çevreleri ve yerli işbirlikçileri, son iki  yılda 4 kez döviz manipülasyonu ile Türkiye’ye saldırmıştır. CHP, Hdp ve İp ile bazı satılık kalemler bu manipülasyonlara çanak tutmaktadır.'' dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI KÜRESEL ÇETELERİN OYUNUNU BOZMUŞTUR.

 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ''BBDK, döviz manipülasyonu yapan 3 yabancı bankaya Türk bankalarına TL yükümlülüklerini vadesinde yerine getirmediği için 7 Mayıs 2020'de 5411 sayılı Bankacılık Kanunun 93. maddesi uyarınca bir tarafı TL olan işlem yasağı getirmiş ve küresel finans çetelerinin oyununu bozmuştur. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin etkin ve dinamik yönetim yapısı ile ekonomik saldırılara anında cevap verilmiştir. Döviz manipülasyonundan memnuniyet duyanlar, siyasi rant  kollayanlar, kaos ve karmaşa hayali kuranlar karanlık emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaktır.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Akçay:, Dört, Kez, Türkiye'ye, Saldırdılar,
Yorumlar
Haber Yazılımı