MHP'li Kaba: Zihinlerindeki Kuduzluğa Engel Olamadılar
Haber Detayı
09 Kasım 2021 - Salı 11:29 Bu haber 1929 kez okundu
 
MHP'li Kaba: Zihinlerindeki Kuduzluğa Engel Olamadılar
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Meral Akşener ve yoldaşlarının zihinlerindeki kuduzluğa engel olamadığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Kaba: Zihinlerindeki Kuduzluğa Engel Olamadılar

HDP'yi meşrulaştırma gayretkeşliğinde yıldızlaşan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Şehit ailesine küfreden partisinin Milletvekili Lütfü Türkkan'ı aklamaya ve meşrulaştırmaya kalkışmasına tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, zihinlerindeki kuduzluğa engel olamayan Meral Akşener ve yoldaşlarının, Şehit ailesine küfreden Milletvekini sadece Grup Başkanvekilliği görevinden almakla olayı kapatmaya çalıştığını söyledi.

 

AKŞENER'İN RİYAKAR VE YALANCI YÜZÜ ORTAYA ÇIKTI

 

Zillet komasına giren İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in riyakar ve yalancı yüzünün tüm çirkinliğiyle ortaya çıktığına dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Zillet komasına girmiş İP müdiresinin aynalara giydirmiş olduğu müflis ve müfsid riyakar yalancı yüzü tüm çirkinliği ile günyüzüne çıkmıştır. Yanında taşıdığı ipsiz sapsız Lütfünün sadece grup başkanvekilliğinden istifası ile son bulan Milattan önceki dönemi, yontma taş devrini bile aratacak niteliktedir. Bu ahlaksız anlayışın arkasında yatan pervasız düşünce iklimi kaotik bir hal almış, milletimizin birliğine ve beraberliğine kastetmiştir.'' dedi.

 

ZİHİNLERİNDEKİ KUDUZLUĞA ENGEL OLAMADILAR

 

HDP'yi meşrulaştırma gayretkeşliğinde yıldızlaşan Meral Akşener'in, hızını alamayarak Şehit ailesine küfreden partisinin Milletvekilini de aklama ve meşrulaştırmaya kalkıştığını belirten MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''İP müdiresinin çantacısı ahlaksız Lütfü; grup başkan vekilliğinden istifa ederek hakaretlerini ve küfürlerini meşrulaştırmaya kalkışmıştır. Bu gereksiz zat bundan böyle Gazi meclisimizin çatısı altında kalamaz. Milletvekilliğinden de muhakkak istifa etmelidir. Yanındaki  ile basit bir insaniyet atmosferini dahi paylaşamayanlar Türkiye için sağlam bir gelecek sunabilirler mi? Şehit ağabeyine insafsızca küfredenler zihinlerindeki kuduzluğa, paslı düşüncelere engel olabilirler mi? Şerefleri varsa tüm görevlerinden istifa etsinler.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, muhalifler, yoldaşları, zihinlerinde, kuduzluk, engel olamadı, Şehit ailesi, küfreden Milletvekili, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı