MHP'li Avcı: Zalimler En Ağır Şekilde Cezalandırılmalı
Haber Detayı
27 Mart 2021 - Cumartesi 11:31 Bu haber 3825 kez okundu
 
MHP'li Avcı: Zalimler En Ağır Şekilde Cezalandırılmalı
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, zalimlerin en ağır cazaya çarptırılmasını istedi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: Zalimler En Ağır Şekilde Cezalandırılmalı

Kime ait olduğu bilinmeyen bir gemi tarafından bırakılan siyah renkli atıktan dolayı Karataş sahilinin üç kilometrelik bölümünün kirletilmesine tepki gösteren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Karataş sahilini ve denizi kirletenleri kınadığını belirterek, denizdeki canlıların hayatına kast eden zalimlerin en ağır cazaya çarptırılmasını istedi. 

 

KARATAŞ BELEDİYE BAŞKANI NECİP TOPUZ'DAN AÇIKLAMA

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Harbiş sahilleri ve Akyatan Lagünü'nün bilinmeyen bir madde ile kaplanmasının ardından Dalyan Boğazı DSİ ekipleri tarafından kapatılarak önlem alındı. Çalışmaları yerinde takip edip son durum hakkında bilgi aldık. Olayla ilgili her durumun takipçisi olmaya devam edeceğiz. Adana Valimiz Sayın Süleyman Elban'a, DSİ Bölge Müdürü Sayın Mehmet Akif Balta'ya ve ASO Şube Müdürü Sayın Celal Şiman'a konuyla ilgili ilçemize yapmış olduğu çalışmadan ve hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

MHP ADANA İL BAŞKANI BÜNYAMİN AVCI'DAN AÇIKLAMA

 

Karataş sahilini ve denizi kirletenlere tepki gösteren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Gemilerden dökülen atıklarla Karataş sahilini, denizi kirleten, denizdeki canlıların hayatına kast eden zalimleri şiddetle kınıyorum. En ağır cazayı hak eden sorumsuz ve şuursuzların kısa sürede tespit edileceğine inanıyorum.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Karataş Belediye Başkanı, Necip Topuz, sahili kirletenler, zalimler, en ağır şekilde, cazalandırılmalı, atık yağ, kirlilik, çevre
Yorumlar
Haber Yazılımı