MHP'li Yönter: Çakal Gibi Dolaşandan Bozkurt Olmaz
Haber Detayı
27 Mart 2021 - Cumartesi 09:43 Bu haber 3507 kez okundu
 
MHP'li Yönter: Çakal Gibi Dolaşandan Bozkurt Olmaz
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, çakal gibi ortalıkta dolaşandan adam olmayacağı gibi Ülkücü de olmayacağını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yönter: Çakal Gibi Dolaşandan Bozkurt Olmaz

MHP ve Lider Devlet Bahçeli'yi hedef alan Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Suat Başaran'a, onu savunan MHP eski Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin'e ve Ülkücülere ''Besleme'' yakıştırması yapan Ahmet Servet Akkuş'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, çakal gibi ortalıkta dolaşandan adam olmayacağı gibi Ülkücü de olmayacağını söyledi.

 

 

ÇAKAL GİBİ ORTALIKTA DOLAŞANDAN ÜLKÜCÜ OLMAZ

 

Çakal'dan Bozkurt davranışı beklenemeyeceğına dikkat çekerek, çakal gibi ortalıkta dolaşandan Ülkücü olamayacağını belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İftiracıda, komplocuda terbiye yoktur. Çünkü lanetlidir, günahkardır, kötüdür. Yalancıda, hayasızda, dümencide, düzencide terbiye yoktur. Çünkü insani değerlerini kaybetmiş, nefsi ve nefreti asıl davası olmuştur. Ülkücüden besleme olmaz, beslemeden Ülkücü olmaz, çakal gibi ortalıkta dolaşandan adam olmayacağı gibi Ülkücü de olmaz. Boynunda tasma izi bulunan akkuşların konuşmaya ahlakı ve haysiyeti yetmez. Ülkücülere besleme diyen boyunduruk altına alınmış müptezeldir.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İzzet Ulvi Yönter, çakal gibi, ortalıkta dolaşandan, Ülkücü olmaz, Adam
Yorumlar
Haber Yazılımı