MHP Gülnar İlçe Teşkilatı'nda Toplu Katılım Töreni
Haber Detayı
27 Mart 2021 - Cumartesi 13:20 Bu haber 6202 kez okundu
 
MHP Gülnar İlçe Teşkilatı'nda Toplu Katılım Töreni
MHP Gülnar İlçe Başkanı Celal Kadim, partilerinden istifa edip MHP'ye üye olanlar için toplu katılım töreni düzenledi.
MHP Haberi
MHP Gülnar İlçe Teşkilatı'nda Toplu Katılım Töreni

MHP Gülnar İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen katılım töreninde partilerinden istifa edip MHP'ye üye olanlara Üç Hilal rozetlerini takan MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Gülnar Belediyesi ve Türk Kızılayı tarafından düzenlenen Kan ve Kök Hücre Bağış Kampanyası'nda kan bağışında bulunduktan sonra esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

 

BAŞKAN KADİM'DEN KATILIM TÖRENİ AÇIKLAMASI

 

Göreve geldiğinden bu yana partisinin üye sayısını arttırmak ve Gülnar Belediyesi ile işbirliği yaparak halkına daha çok hizmet götürmek için çabalayan MHP Gülnar İlçe Başkanı Celal Kadim, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar ile birlikte, değişik partilerden istifa edip MHP'ye katılan 20 kişiye Üç Hilal rozetlerini taktı. MHP'ye olan katılımların önümüzdeki süreçte devam edeceğini belirten Başkan Kadim, törene katılan Başkanlara, Belediye Meclis üyelerine ve katılım sağlayan yeni üyelere teşekkür etti.

 

BAŞKAN GÖLGELİ'DEN KATILIM TÖRENİ AÇIKLAMASI

 

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, katılım töreniyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Gülnar İlçe Başkanımız ve Gülnar Belediye Başkanımız ile birlikte, Gülnar'da düzenlenen üye katılımında, partimize katılan kıymetli hemşerilerimize rozetlerini taktık. Rabbim, birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.'' dedi.

 

BAŞKAN GÖLGELİ'DEN KAN BAĞIŞI VE ESNAF GEZİSİ

 

Katılım törenine katılmak için gittiği Gülnar İlçesi'nde, esnaf gezisi yaptıktan sonra düzenlenen Kan ve Kök Hücre Bağış Kampanyası'na da katılan MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Gülnar İlçe Başkanımız, İlçe Yöneticilerimiz ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte, Gülnar'daki esnaflarımızı ziyaret ederek, hayırlı ve bol kazançlar diledik. Rabbim ülkemizi ve milletimizi korusun. Gülnar ziyaretimiz sırasında, Gülnar Belediyemiz ve Türk Kızılayı tarafından düzenlenen Kan ve Kök Hücre Bağış Kampanyasında, lenfoma hastası olan Gülnarlı hemşerimiz 5 yaşındaki Toprak Sami GÜNEŞ evladımız için kan bağışında bulunduk. Cenab-ı Allah acil şifalar versin.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Bir bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Mersin İl Başkanı, Zeynel Uğur Gölgeli, Gülnar Belediyesi, MHP Gülnar İlçe Başkanı, Celal Kadim, katılım töreni, MHPye katılım, esnaf gezisi, kan bağışı
Yorumlar
Haber Yazılımı