MHP Genel Merkezi Yüz Yüze Bayramlaşma Yapacak
Haber Detayı
07 Temmuz 2022 - Perşembe 20:36 Bu haber 2983 kez okundu
 
MHP Genel Merkezi Yüz Yüze Bayramlaşma Yapacak
MHP'nin Kurban Bayramı Bayramlaşma programı hakkında açıklama yapıldı.
MHP Haberi
MHP Genel Merkezi Yüz Yüze Bayramlaşma Yapacak

Koronavirüs salgını nedeniyle tüm siyasi partiler gibi iki yıldır yüz yüze Bayramlaşma programı gerçekleştiremeyen MHP Genel Merkezi, salgın sonrası ilk gerçekleşecek olan yüz yüze Bayramlaşma programı hakkında açıklamalarda bulundu.

 

SALGIN SONRASI İLK DEFA YÜZ YÜZE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

 

Koronavirüs salgını nedeniyle iki yıldır geleneksel bayramlaşma etkinliklerini gerçekleştiremeyen siyasi partiler, salgının etkisinin azalması nedeniyle Kurban Bayramı'nda yüz yüze Bayramlaşma programı düzenledi. Bayramın ikinci günü olan 10.07.2022 tarihinde birbirlerine Bayram ziyareti yapacak olan siyasi partiler, Bayramlaşma Heyetlerini belirledi.

 

MHP'NİN BAYRAMLAŞMA HEYETİ BELLİ OLDU

 

MHP Genel Merkezi, Kurban Bayramı'nda partiler arasında bayramlaşacak kabul ve ziyaret heyetlerini belirledi. MHP'nin kabul heyeti MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP MYK Üyesi Necmi Yıldırım ve MHP Genel Başkan Başdanışmanı Merve Menekşe'den oluşurken, ziyaret heyeti MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, MHP MYK üyesi Deniz Depboylu ve MHP MYK üyesi Fatih Çetinkaya'dan oluşturuldu.

 

MHP'nin kabul ve ziyaret heyetlerinde yer alan yöneticilerin, Demokratik Sol Parti, Adalet ve Kalkınma Partisi, Büyük Birlik Partisi, Yeniden Refah Partisi, Saadet Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi ile bayramlaşacağı tahmin ediliyor.

 

Resim

Resim

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'MİLLİYETÇİ HAREKE YALOVA IL BAŞK TiSİ İLÇE İLÇE ANLATMA VE AYD TOPL ADIM ADIM 2023' görseli olabilir

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Merkezi, Kurban Bayramı, Bayramlaşma programı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı