MHP'li Avcı: Sorunların Çözümü İçin Gayret Edeceğiz
Haber Detayı
06 Aralık 2020 - Pazar 10:17 Bu haber 3985 kez okundu
 
MHP'li Avcı: Sorunların Çözümü İçin Gayret Edeceğiz
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, sorunların çözümü noktasında her platformda gayret edeceklerini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: Sorunların Çözümü İçin Gayret Edeceğiz

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, ÇGC Başkan Vekili Mustafa Özke, Genel Sekreter Sefa Saygıdeğer, Genel Sekreter Yardımcısı Sureyya Uri, Mali Sekreter Murat Yonat ve Yönetim Kurulu Üyesi Jale Karaşahinoğlu ile birlikte, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’ya ziyarette bulundu.

 

ADANA'NIN MENFAATLERİ KONUSUNDA UYUMLU ÇALIŞMAK ÖNEMLİDİR

 

MHP Adana İl Başkanlığı görevine seçilmesinden ötürü Bünyamin Avcı ve Yönetimi tebrik eden Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ''Mütevazı ve yapıcı kişiliği ile insani ilişkileri ön plana çıkan Bünyamin Avcı'yı Adanalılar çok seviyor, bizler de çok seviyoruz. Sayın Avcı'nın ikinci kez bu görevi üstlenmiş olmasından dolayı memnuniyet duyuyor ve başarılar diliyoruz. Ziyarette, Adana’nın ortak menfaatleri konusunda tüm kurum ve kuruluşların işbirliği ve uyumlu çalışmasının önemine ve yeni yılda bu alanda adım atılmasının gerekliliği konusunda fikir birliğine vardık. Ayrıca, Coronavirüs salgınına karşı yapılan mücadelede maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyularak herkesin ortak iradesiyle başarılı olunabileceği konusunda, karşılıklı değerlendirmelerde bulunduk.'' dedi.

 

ADANA KÜÇÜK BİR YER VE HEPİMİZ BİR AİLE GİBİYİZ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ''Çalışmalarını takdirle izlediğimiz ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve yönetiminin ziyareti, bizim için çok değerlidir. Düşünceleri için çok teşekkür ediyorum. Adana küçük bir yer ve hepimiz burada bir aile gibiyiz. Teşkilatım adına Çukurova Gazeteciler Cemiyeti yönetimine üstün başarılar diliyorum.'' dedi.

 

SORUNUN ÇÖZÜMÜ KONUSUNDA ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

 

Yıpranma payı olarak bilinen fiili hizmet süresi zammından Sarı Basın Kartı olmayanların yararlanması konusunda destek isteyen ÇGC Başkanı Cafer Esendemir'e verdiği cevapta, soruna duyarsız olamayacaklarını belirten MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Bu konuda Partimizin görüşü belli. Kamunun menfaatini savunan, halkın gözü, kulağı ve dili olarak kabul ettiğimiz basın hepimiz için çok önemli. Özellikle yerel basın bizim için daha da önemli. Mesai mefhumu gözetilmeden hizmet icra edilen bu alanda sarı basın kartına sahip gazetecilerin ve aynı kurumda görev yapan çalışanların, sunulan haklardan eşit şekilde yararlanmaları gerektiğini düşünüyoruz. Sorunun çözümü konusunda bize düşen ne varsa yaparız. TBMM’nde çözümü gerektiği anlaşılan talebi ilgili mercilere mutlaka ileteceğiz.'' dedi. 

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, ÇGC Başkanı, Cafer Esendemir, sorunların çözümü, üzerimize düşeni, sarı basın kartı, Adana, Adanalılar, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı