Yüreğir Ülkü Ocakları'ndan Anlamlı Etkinlik
Haber Detayı
05 Aralık 2020 - Cumartesi 15:32 Bu haber 5608 kez okundu
 
Yüreğir Ülkü Ocakları'ndan Anlamlı Etkinlik
​Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanlığı, engelli olmayanları bir dakikalığına engelli aracına bindirerek farkındalık etkinliği düzenledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Yüreğir Ülkü Ocakları'ndan Anlamlı Etkinlik

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle farkındalık oluşturan anlamlı bir etkinliğe imza atan ​Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanlığı, Ocak binasının karşısındaki yol güzergahında engelli olmayanları bir dakikalığına engelli aracına bindirerek, tekerlekli engelli aracına mahkum olarak yaşamak zorunda kalan vatandaşların çektiği sıkıntıların anlaşılmasını sağladı.

 

​ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YAŞADIĞI ZORLUKLARIN ANLAŞILMASINI İSTEDİK

 

Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanı Selim Anlı, Engelliler Günü nedeniyle düzenledikleri farkındalık oluşturan etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Yüreğir Ülkü Ocakları olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde her bireyin birer engelli adayı olduğunu vurgulamak ve kamuoyunda farkındalık oluşturmak adına, '1 Dakikalığına Engelli Olur musun?' etkinliği gerçekleştirdik. Tekerlekli sandalyeye mahkum kardeşlerimizin gündelik hayatlarında yaşadıkları zorlukları anlamak, müşahede etmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla, kutlu dergahımızın karşısında gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize katılan kardeşlerimize teşekkür ederiz.'' dedi.

 

 

 

 


 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yüreğir Ülkü Ocakları, Selim Anlı, Engelliler Günü, bir dakikalığına, engelli olurmusun, anlamlı etkinlik, Adana Ülkücü gençlik, Ülkücü Hareket
Yorumlar
Haber Yazılımı